2777
2789
عنوان

ایده برای از آبرو بردن یه زن بی حیا

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 74 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته مجردم

اما خواهر با شوهرت سر سنگین باش

شوهرت بیخیال گذشته شده 

هرچقد ی مسئله ای جدی نگیری ساده بگذری شوهرت فکرمیکنه جرم بزرگی نیست و تکرار میکنه اما جوری که تو نفهمی/ یا بفهمی هم ی کار بیشتر میکنه ک بازم ببخشی

یجوری اون زنه هم تهدید کن

محدثه هستم ۱۸ سالمه .گیمر هستم . مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری  

فقط میترسم ازم شکایت بشه یا یه بلایی سرم بیاره زنه که آبرو ندارم من باید از آبرو خودم بترسم

ببین درسته رفتم دوتا تاپیک قبلیتو خوندم بیشتر عاشقت شدم 😂خب 🙌🙌

ولی  حالا که موندی بگی دیگه کشش نده فقط جنگ اعصاب برای خودته اون هرزه رو بی خیال شو چون قطعا ارزشش همین بود که استفاده بشه و تمام

عزیزم خیلی خودمو کنترل کردم که بد حرف نزنم اما شما از کجا فهمیدی که این خانم استارتر راستشو گفته که ...

عزیزم من دلیلی نمی بینم جایی که نه منو کسی می‌شناسه نه او زن بیام دروغ بگم هیچ سودی برام نداره 

ولی این بنده خدا می‌دونم الان میخواد کمک کنه بهم میگه و من نمی‌خوام پای کسی گیربیوفته و براش دردسر درست بشه

فقط میترسم ازم شکایت بشه یا یه بلایی سرم بیاره زنه که آبرو ندارم من باید از آبرو خودم بترسم

پس بیخیالش شو 

چون اگه شوهرش بفهمه صددرصد شوهرتو هم درگیر میشه و زندگیت میپاشه 

میتونی زنه را زجرکش کنی 

هرروز بهش پیام بده بگو فقط دنبال شماره شوهرتم که پیداش کنم و لوت بدم 

نابودت میکنم و ولت نمیکنم 

بگو دعا کن شماره شوهرتو پیدا نکنم وگرنه بیچاره ای 

اینجوری روزی هزار بار میمیره

ولی خب اسی اگه قصد زندگی کردن داری این یه بار رو شوهرتو ببخش ولی اگه تکرار کرد پای همه چی وایسا

چون من با خرابا مشکل دارم و هر کاری از دستم بر بیاد برای نابودی و عذاب کشیدنشون میکنم

اشتباه میکنی 

ببین شاید نود درصد ما خانم ها شرایطی مشابه استارتر کمتر یا بیشترش رو تجربه کردیم اما من که در استانه ی چهل سالگی هستم بهت میگم اگر حتی مثل من ادم معتقد و مذهبی نیستی اما خدا رو به شدت قبول داری شک نکن شک نکن فقط کافیه بگی خدایا من به تو واگذارش میکنم چون نمیدونم موقع جبران خطاش چه حد و اندازه ای درسته و ممکن هست موقع جبران بدی دیگران به طرف ظلم کنم پس میپسرم به تو خودت هر جور صلاح میدونی

بعد ببین خدا چ میکنه برات

پس بیخیالش شو چون اگه شوهرش بفهمه صددرصد شوهرتو هم درگیر میشه و زندگیت میپاشه میتونی زنه را زجرکش کن ...

تمام اطلاعات شوهرش دارم حتی شماره مادرشوهرش و شوهرم میدونه

چون من با خرابا مشکل دارم و هر کاری از دستم بر بیاد برای نابودی و عذاب کشیدنشون میکنم

پس آبروی شوهر خراب استارتر رو هم ببر

او پروردگار غیر ممکن هاست و تو برای ممکن ها گریه میکنی ؟؟؟؟                    
عزیزم من دلیلی نمی بینم جایی که نه منو کسی می‌شناسه نه او زن بیام دروغ بگم هیچ سودی برام نداره ولی ا ...

عزیزم منم گفتم که از نظر من شما دروغ نمیگید بحثم فقط با ایشون بود 

و متاسفم که تجربه ی به این تلخی رو داشتین انشالله خدا بهتون ارامش بده❤

ای خدا خودت آبروش ببر

می بره به شرطی که شما همین حالا بگی خدایا من هیچ کاری در بردن ابروش انجام نمیدم اما همشو به خودت میسپرم و جوری که حقش هست ظلمش در حق منو جبران کن و تلافیش کن 

شک نکن ها به بدترین شکل ابروش میره و تاوتن میده و شمام میشنوی که چی ب سرش اومده