2777
2789

همش میرم توی سایتای مختلف برای خودم و شوهرم رو نگاه میکنم و همشون میگن ستاره جفت نیست و بهم نمی‌رسید و این حرفا.... اخه روانیاااااا من الان سه تا بچه دارممممم از اییییییینننن😡😡😬😬 نشخوار فکری گرفتم بخدا🤯🤯🤯 دنبال این چیزا نرید بچه ها

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم یاد میدی تو خصوصی؟

یاد دادن نمیخواد عزیزم

گوگل کن فا ل ابجد ازدواج یا زن و شوهر

چند تا سایت میاره هر کدومو بزنی میگه اسم خودت و اقا و مادراتون.... بعد میگه جفت هستید یا نه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
:/ خب وقتی ازدواج کردی این ف..ال مخصوصا آنلاین تو سایت چیه میگیری؟

اولش کنجکاوی بود فقط

الان شده سوهان روووححح

منم رفتم گفت جفت نیست خیلی سال پیش الان درحال طلاق چندنفر دیگه هم گرفتم درست بود

یه لحظه حس کردم یه پارچ آب یخ روم ریختن خدا نکنه کار منو همسرم به جدایی بکشه بچه هام این وسط تلف میشن بخدا

مشکلت با شوهرت چیه بچه هم داری؟

یه لحظه حس کردم یه پارچ آب یخ روم ریختن خدا نکنه کار منو همسرم به جدایی بکشه بچه هام این وسط تلف میش ...

فالا ک تا اعتقاد نداشته باشی الکین

ما از اولم انتخابمون اشتباه بود

یه بچه

هیچ گفت نمیتونم مسئولیت بچه و زن قبول کنپ بای بای

فالا ک تا اعتقاد نداشته باشی الکینما از اولم انتخابمون اشتباه بودیه بچههیچ گفت نمیتونم مسئولیت بچه و ...

پس ادم بی مسئولیتیه دعا کیکنم اتفاقای خوب برات بیفته و در کنار فرزند عزیزت زندگی با ارامشی داشته باشین

همین ک نوشته ازدواج انلاین؟

اره