2777
2789
عنوان

کمک سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 29 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره روزا چند ساعتی آزاده خب هر روز هر روز نمیشه که دستمال کشید من هرجای خونه رو امتحان کردم باز نمید ...

ما گربه تو حیاط داریم زندگیمون پر از مو هست.انتظاراتی داریدا.فکر اساسی باید کنید

آقا.مکانیک خودرو.سوال فنی داشتید تاپیک دارم.

امتحان میکنم ولی اگه بازم مو بچسبه بهش خودمو دار میزنممممم دیگه بریدم چه وضعشه اخه

میتونی قبل نماز یه دور جایی که میخوای وایسی تمیز کنی بعد زیر اندازو سجاده بندازی

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
مو میچسبه بهش باز لباسم تمیزه قبل نماز باز همینکه سجده میرم انگار به چادرم میچسبه باز مو میبینم یعنی ...

ببین عزیزم تو باید مطمئن باشی اون مو ،موی خرگوشه .توی نجاست و پاکی هم از تمام مراجع بپرسی ،تا صد در صد مطمئن نشی چیزی نجسه .بنا رو باید بر پاکی بزاری . نزار وسواس بگیری

ببین عزیزم تو باید مطمئن باشی اون مو ،موی خرگوشه .توی نجاست و پاکی هم از تمام مراجع بپرسی ،تا صد در ...

از احکام پرسیدم الان میگه برو بفروشش 😐😐😐 احکام هم دیگه نمیشه ازشون نظر خواست جای اینکه مبلغ دین باشن بیشتر از دین زده میکنن آدم رو

Sorry ...i don't care about that.

از احکام پرسیدم الان میگه برو بفروشش 😐😐😐 احکام هم دیگه نمیشه ازشون نظر خواست جای اینکه مبلغ دین ...

حالا اون ی نفر شاید دیده هیچ راهی وجود نداره خب نماز هم واجبه و بین خدا و خرگوش خب خودت بگو کدوم مهمتره

دیگ گفته بفروش

ولی بنظرم اگ بتونی ی اتاق جدا تمیز داشته باشی خرگوشه اصلا اونجا نره دیگ مو هم نمیریزه میتونی نمازت بخونی

بعد عزیزم ن فقط این مساله شما برای همه ما ک حتی حیوان خونگی هم نداریم پیش اومده ک بین خدا و ی چیز مورد علاقه شدیدمون گیر کردیم و خود همین معنی امتحان شدن هست وگرن ک هرکسی قبول میشد و اسمش دیگ امتحان نبود

ببین حتی حضرت ابراهیم باید پسرش قربانی میکرد ینی اون پسرش دوس نداشت؟ وابسته نبود؟

ولی بخاطر خدا قبول کرد

ک وقتی اخلاص اون ثابت شد خدا گفت ی گوسفند ک فرستاده رو قربانی کنه و فرزندش هم زنده موند

ما هرچی این دنیا داریم از خداست

این جهان ی سایه هست از آخرت

اگ دوسداری تو گوگل درباره بعد چهارم و پنجم جهان مطالعه کن خ تاثیر داره

شما چیکار میکنید؟!

کار زیادی نمیتونیم کنیم.رو لباسام ببینم برمیدارم.ولی شما که حیوونو رها میکنی تو خونه باید محدودش کنید.خرگوش پشکل هم میندازه.موهاشو اگه میشه هر روز شونه بزنید دیگه تو خونه کمتر بریزه.نمیدونم.سمت پرنده ها برید بهتر نیس؟

آقا.مکانیک خودرو.سوال فنی داشتید تاپیک دارم.

کار زیادی نمیتونیم کنیم.رو لباسام ببینم برمیدارم.ولی شما که حیوونو رها میکنی تو خونه باید محدودش کنی ...

دیگه دارمش چندین ساله نمیتونم رهاش کنم با این وضعش

Sorry ...i don't care about that.