2777
2789
عنوان

شوهرم کمپه

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 66 پست
باید الان بهم بگن کجاست ده شبه من نخوابیدم 🥲🥲

الهی عزیزم میدونم چه حسی داری.بگو بهم نگین به پلیس اطلاع میدم که ده روزه مفقود شده

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا سخته با پای خودش بره ترک؟

چون ترک دشواره بیشتر جسمی ذهنی.اینکه خودش رفته یعنی واقعا میخواد سالم بشه

الهی عزیزم میدونم چه حسی داری.بگو بهم نگین به پلیس اطلاع میدم که ده روزه مفقود شده

زورم بهشون نمی‌رسه دیشب زنگ زدم آدرس کمپ و از خواهر شوهرم بگیرم تا تونسته توپیده بهم حالم بدجور خرابه 🥲

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
زورم بهشون نمی‌رسه دیشب زنگ زدم آدرس کمپ و از خواهر شوهرم بگیرم تا تونسته توپیده بهم حالم بدجور خراب ...

چرا از خانوادت مخفی میکنی؟حمایتت نمیکنن؟

یعنی دیگه برنمی‌گرده طرف مواد

هیچ وقت نمیشه بگی صد در صد ولی واقعا میخواد سالم بشه.یه نصیحت خواهرانه.عزیزم کاملا فهمیدم دوسش داری.ایشالله پاک که شد نه زیادی محبت کن.نه کنترلش کن.حتی ازش نپرس دیگه سمتش نمیری.اصلا حرفی از مواد نزن.حتما و حتما بابد کلاس naشرکت کنه که پاک بمونه.

نمیخوام به چشم دیگه نگاه کنن به شوهرم دوستش دارم دوتا دختر داریم ما 😭

همسرت همیشه محترمه.هیچ کس نمیتونه ادعا کنه هرگز مصرف نمیکنه.پس باید صبور باشی عزیزم.حتما رفته کمپ به تو پیام داده که بدونی.همه چیز قرار قشنگ تر بشه پاک بر میگرده

همسرت همیشه محترمه.هیچ کس نمیتونه ادعا کنه هرگز مصرف نمیکنه.پس باید صبور باشی عزیزم.حتما رفته کمپ به ...

ممنونم عزیزم از دلداریت بهترینها نصیب قلب مهربانت ♥️

ممنونم عزیزم از دلداریت بهترینها نصیب قلب مهربانت ♥️

زنده باشی عزیزم.تو شرایط شما بودم کاملا فهمیدم احساست رو.همسرت میخواد پاک بشه و این خواستنش بسیار زیاد نشونه خوبیه.مواظب خودت و دخترات باش.همه چیز درست میشه

زنده باشی عزیزم.تو شرایط شما بودم کاملا فهمیدم احساست رو.همسرت میخواد پاک بشه و این خواستنش بسیار زی ...

شما هم شوهرت معتاد بود ؟الان پاکن انشاالله ؟

شما هم شوهرت معتاد بود ؟الان پاکن انشاالله ؟

همسر سابقم بله.ایشون علاقه ای به ترک نداشت ما جدا شدیم.ولی همسر شما میخواد سالم باشه مشخصه.الان ازدواج کردم یه پسر داریم