2777
2789
عنوان

شوهرم کمپه

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 66 پست
انشاالله خوشبخت ترین‌ باشی عزیزم

ممنونم عزیزم.نگران نباش ایشالله خبر پاک شدنشون رو همین جا میگی.دیگه خانواده همسرت زنگ نزن.همیشه طلبکارن انگار تقصیر زن این مشکل پیش اومده.خود همسرت باهات تماس میگیره

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ممنونم عزیزم.نگران نباش ایشالله خبر پاک شدنشون رو همین جا میگی.دیگه خانواده همسرت زنگ نزن.همیشه طلبک ...

نه خانواده شوهرم باهاش دعوا کردن دو ماه بود باهاش دعوا میکردن که یه شب خودش با پای خودش رفت الآنم اونجا مراقبشن ولی به من جاشو نمیگفتن که دیشب دامادشون بهم گفت جاشو گفت نمی‌خوام کسی بیاد ببینتش هوایی بشه بزارین حالا که اومده ترک و پاک برگرده 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خانواده شوهرم باهاش دعوا کردن دو ماه بود باهاش دعوا میکردن که یه شب خودش با پای خودش رفت الآنم او ...

الهی شکر.دیدی بهت گفتم.همه چیز درست میشه.ایشالله همیشه پاک بمونه

فدای قلب مهربونت دوست عزیزم زندگیتم به قشنگی دلت باشه ♥️♥️

زنده باشی عزیزم.همیشه میگم خانومایی که با مصرف کننده زندگی میکنن و اینجوری دلسوز همسر هستن فرشته هستن.

زنده باشی عزیزم.همیشه میگم خانومایی که با مصرف کننده زندگی میکنن و اینجوری دلسوز همسر هستن فرشته هست ...

سلامت باشی گلم خانومی از خودته فداتشم 🌹

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون