2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم فراموشش کنم هرشب خوابشو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 36 پست
بدترین ترک کردن همینه.ادم جوری میشکنه انگار که هیچ وقت نبوده

متوجه حالت هستم 

حتی منم جوری شده بود که وقتی به عقب نگاه میکردم یک دختر راهنمایی می‌دیدم که می‌خنده اما وقتی جلومو میدیدم یکی دختر افسرده بود که هر شب گریه میکرد 

چون تجربه داشتم ولی مال من عشق یکطرفه بود و اون آقا دوستم نداشت و از روی ترحم باهام بود ...یک شب دلم شکست  تو دلم گفتم خدا کنه این اتفاقی که من تجربه کردم تو هم تجربه کنی تا بفهمی چی میکشم ...

یکسال با هم بودیم و همینقدر طول کشید با روانشناس دوباره حالم خوب بشه 

.

بعد سه ماه سراغم اومد گفت نفرینت منو گرفته ...

درصورتی که من هیچی بهش نگفته بودم فقط آخرین حرفم این بود امشب حرف های که زدی رو یادت باشه 

شاید باورت نشه اما سه ساله که هرسالی یکبار بهم پیام بده تا شاید بتونه منو برگردونه اما من هربار جوابم رد هست ...

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

اره اونم حتی خدافظی هم نکرد بیشور ،هی بعدش پیام ش میدادم که چرا تو قهری با من ،گفت دلیلی نداره قهر ب ...

چاره اش اینه بجنگی تا حالا خوب بشه 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر ادمی میاد تو زندگی ما رسالتی داره...

رسالت این آدم تا همینجا بوده و برای آگاهی و رشد تو قدم برداشته...

کم پیش میاد همچین آدمی بیاد تو زندگی ما.... معمولا برعکسه باعث درجا زدن یا پسرفت آدم میشن.

به نظرم به ابعاد خوب این آشنایی فکر کن

چاره اش اینه بجنگی تا حالا خوب بشه

وای به سری براش نوشته بودم چون من زشتم ولم کردی نوشت و این چ حرفیه 

💔😭😭😭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

وای به سری براش نوشته بودم چون من زشتم ولم کردی نوشت و این چ حرفیه 💔😭😭😭🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه عزیزم اون لیاقتت رو نداشت