2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم فراموشش کنم هرشب خوابشو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 36 پست

اسی ببخشید بهم دست هم زدین؟ 

اون منو بوسم کرد . ولی بعدش مثل غریبه ها رفتار میکنه

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برا خوشگذرونی خودشونه پای مسولیت بیاد فرار میکنن

دقیقا💔🥲 فقط آخر شب ی پیامی میداد همون اولا هم 

چقد ما گناه داریم 

تازه به سری بی جا رو که حساب کرد دید سیصد تومنه گفت چ‌گرون شده نمیخاست بده ... بعدشم هیچی نمیخربد

۱۱۲۲۸🤍 میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن... می‌خوام و خواستن توانستن است.... گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه .. 11228

تو میبخشیش؟من ته قلبم نمیتونم ببخشمش واقعا نمیتونمهروز هرشب بفکرشم

ای کاش اونام حداقل همینجوری بشن بفهمن

دقیقا💔🥲 فقط آخر شب ی پیامی میداد همون اولا هم چقد ما گناه داریم تازه به سری بی جا رو که حساب کرد د ...

باید دل بکنیم ازینا

ولی نمیدونم چرت نمیتونیم بهشون فکر نکنیم

من اگه فکر نکنم حالم خوبه

درکت میکنم سخته خیلی سخته

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

باید دل بکنیم ازیناولی نمیدونم چرت نمیتونیم بهشون فکر نکنیممن اگه فکر نکنم حالم خوبه

من آخه خیلیییی هم تنهام بخاطر همینم که هیچ کسی رو ندارم همش بهش فکر میکنم 💔🥲

یادمه یه بار بهش گفته بودم من خیلی تنهام اصلا کسیو ندارم و حصلم سر می‌ره گفت بشین فیلم نگا کن با خنده مسخره کردن .. معلوم بود دوسم نداره