2777
2789
عنوان

خانومای تهرانی

126 بازدید | 23 پست

میشه یه لطفی در حقم بکنین 

میخوام نایب بشین برام لطف کنین برین سر مزار شهید سجاد زبر جدی 

اگه امکان داره قبول کنین خیییلی واجبه 

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میشه لااقل لایکش کنین تا افراد بیشتری ببینن تایپیکمو 🙏🙏🙏🙏

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
من میرم مهمه که زمانش کی باشه؟؟

الهی هر چی از خدا میخوای بده حقیقتش تا سه شنبه قراره یه اتفاق خیییلی مهم برا زندگیم بیوفته خواهر 

بخدا ا دامیه زندگیم به این معجزه بستگی داره تمام تلاشمو کردم فقط  فقط توسل و معجزه ی خدا باید بشه 

من میرم مهمه که زمانش کی باشه؟؟

خواهر جون اگه مقدوره تا اون زمان برین میشه درخواست بدم اسم و فامیلمو بگم 

نمیخوام شما که لطف میکنی وقتتو میزاری برات هزینه داشته باشه هزینه رفت و امیدتونو من براتون کارت به کارت میکنم عزیزم 

خبرشو بهم بده لطفا 

چیکار باید بکنم؟

میخ. ام به نیابت من برین سر مزارش وخواستند بهش بگین و نذری که من کردمو برسونین بهشون میدم از راه دورم میشه اما من خیلی دلم شکسته برام قوت قلبه یکی از طرف من بره سرمزار شون 

چیکار باید بکنم؟

خوندی خبرشو بهم بده عزیزم 🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم حاجت میده این شهید ؟

اره خیلی شنیدم من کلیپ صحبتای خودشون رو شنیدم که حاجت دارین بیاین سر مزارم 

شما این امکانو داری بری عزیزم 

بخدا خیلی واجبه 

از راه دور به ایشون متوسل شدم برام قوت قلب بزرگیه یکی از طرف من نایب بشه بره 

منم رفتن حرم امام رضا دعا میکنم براتون 

اره خیلی شنیدم من کلیپ صحبتای خودشون رو شنیدم که حاجت دارین بیاین سر مزارم شما این امکانو داری بری ع ...

عزیزم بخدا شرایطش و ندارم وگرنه حتما میرفتم

۳ ماهه با شوهرم قهرم جایی نمیتونم برم شرمندتم🥲

عزیزم بخدا شرایطش و ندارم وگرنه حتما میرفتم۳ ماهه با شوهرم قهرم جایی نمیتونم برم شرمندتم🥲

انشالله مشکلت حل بشه عزیزم 

۱۰۰۱ مرتبه ذکر یا ودود رو بگو انشالله آشتی میکنین