2777
2789
عنوان

بچم مسخرم کرده یا جدیه

245 بازدید | 24 پست

ما خیلی بازیه غریبها رو‌میکنیم

مثلا غریبه اومد خوراکی داد میگیم من شمارو‌نمیشناسم داد میزنیم مامان 

یا اسباب بازی داد و فلان

بارها نمایش بازی کردیم

هربار میگهاگر ماشین ابی داد میرم با اقا دزده سا رانی داد میرم باهاش

حرص میخورما

کل اتاقش ابیه

همچیی داره

بنظرتون جدیه یا فهمیده حساسم

نزدیک پنج سالشه

مامان دوتا گل پسر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اینو میگه عکس العملت چی بوده؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

وقتی اینو میگه عکس العملت چی بوده؟

هیچی میگم خب اشتباهه غریبه غریبست

غریبه مهربون میشه غریبه بداخلاق هست غریبه غریبستبهرحال 

فقط و فقط مامان بابا نیاز ادمو رفع میکنن

هیچ غریبه ادم بزرگی ن کاری انجام میده ن نیاز به کمک داره

مامان دوتا گل پسر

هیچی میگم خب اشتباهه غریبه غریبستغریبه مهربون میشه غریبه بداخلاق هست غریبه غریبستبهرحال فقط و فقط ما ...

خب خوبه خوب جواب دادی زیاد حساس نشو روش و عکس العمل شدید نشون نده

ببین این آموزش ها خیلی خوب و لازمه ولی در نهایت خودت باید همیشه مراقبش باشی . 

چند سال پیش یه کلیپ خارجی دیدم توی پارک یه نفر می‌رفت به مامان باباها می‌گفت به نظرتون من برم پیش بچتون اون با من میاد؟ همه گفتن نه ما خیلی آموزش دادیم بهشون . بعد یارو می‌گفت امتحان میکنیم با یه عروسک یا خوراکی یا وعده نشون دادن یه چیزی بچه ها رو ترغیب میکرد باورت میشه همشون رفتن باهاش؟ 

طرف میخواست نتیجه گیری کنه که در نهایت اونا بچه هستن و مراقبت بیشتر باید از سمت والدین باشه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خب خوبه خوب جواب دادی زیاد حساس نشو روش و عکس العمل شدید نشون ندهببین این آموزش ها خیلی خوب و لازمه ...

الان که بچست ولی میخوام نهادینه بشه 

متوجهم که بچست و دلش میره برا اسباب بازی و خوراکی هرچقدرم تامین باشه

ولی از جوابش حرص میخورم خودخوری میکنم 

من که چهارچشمی مراقبشم ولی اومدیم من مردم زنده نبودم 

مامان دوتا گل پسر