2777
2789
عنوان

قرار اول با دوست پسرم

276 بازدید | 29 پست

رفتیم کبابی کباب خوردیم من داشتم سوار ماشین میشدم و میخندیدم ک یک دفعه باد معدم خارج شد و ی صدای بلند امد بعد دوست پسرم سریع دماغشو گرفت و شیشه رو داد پایین و من اونجا هول شده بودم گفتم من نبودم گفت این بو چیه ماشین بوده و.. بعد گفت پیاده شو ماشین بگیر برو خونه الان هر چی زنگ میزنم و پیام میدم جواب نمیده یا دور جواب میده آبروم رفت از دیشب دارم گریه میکنم خدایااااااا اخه چرااااااااا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور گوزیدی اخع ! مگه بچه ای نتونستی جلو خودتو بگیری 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

شوخی میکنی دیگ؟

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

امیدوارم زایده ذهن ات نباشه 

بعد من باور نکردم 😐

قرار اول آخه رستوران حالا اون به کنار یعنی ندیده نشناخته ناهار دعوت کرده بعد فهمیده بی اختیاری اسفنگتر داری گفته سوار نشو بعد شما گفتی بو ماشین 😐