2777
2789
عنوان

چقد هزینه کردین برای کیف و کفش مدرسه بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 74 پست
یه چرتی گفتی دفاع کن ،با مسخره کردن جواب نده

چاره اینکه چرت بودن حرفت رو بفهمی، خوندن یه کم تاریخه و اقتصاد ..... و نگاه کردن به دور و برت ........

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اینکه وسایل پارسالش رو ببره اصلاً چیز بدی نیست و یه انتخابهولی اگر هم دوست داشته باشه دوباره برای فر ...

بله انتخاب هست ولی خوبه نگاه کنیم انتخاب هامون از روی عقده نباشه 🌹

امیدوارم با مفهوم عقده در روانشناسی آشنایی داشته باشید .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرفدار نیستم،اما طرفدار اختلاف طبقاتی هم نیستم و از فقر دفاع نمی کنم

کاملا از صحبتات مشخصه طرفدار نیستی ...... 

الان فکر میکنی ما اقتصاد آزاد داریم ؟!برای همین میگم یه کم دور و برت رو نگاه کنی و تاریخ و اقتصاد بخ ...

به مطالعه اقتصاد علاقه ای ندارم،اما اوضاع مردم اطرافم میگه که هر چی که هست اوضاع خوب نیست و اینم دست مردم نیست دولتها باید به فکری برای بکنند

وای نه دیگه کی بچه رو نگه نیداره خونه..پیش دبستانی خیلی مهمه..دخترم پارسال پیش یک بود انقد مطلب مفید ...

تک فرزند بله ، اما توچندتا فرزند مهم نیست برن یانه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

به مطالعه اقتصاد علاقه ای ندارم،اما اوضاع مردم اطرافم میگه که هر چی که هست اوضاع خوب نیست و اینم دست ...

علاقه نداشتنت نتیجش میشه نظریه چرت دادن و اینکه وقتی همون دولتمردها از نظریات چرت صحبت میکنن، متوجه کلاه گشادی که قراره سر همه مردم بره نشی

منم عاشق و شیفته ی خوندن اقتصاد نبودم

ناچاری ای بوده که بهم تحمیل شده به واسطه جبر جغرافیایی 

بله انتخاب هست ولی خوبه نگاه کنیم انتخاب هامون از روی عقده نباشه 🌹امیدوارم با مفهوم عقده در روانشنا ...

امیدوارم شما هم با مفهوم روانشناسی زرد آشنا باشی

خرید کیف و کفش و لوازم تحریر نیازهای اولیه برای یه بچه هست و هیچ ربطی به عقده نداره

و همچنین عادت دادن یه بچه ۷ ساله به مدیریت مالی و صرفه‌جویی خیلی زوده اون هم برای حداقل‌ها 

به مطالعه اقتصاد علاقه ای ندارم،اما اوضاع مردم اطرافم میگه که هر چی که هست اوضاع خوب نیست و اینم دست ...

الازم فقط توی اسم میدونی نظام کمونیستی یه چیز مزخرف و خانمان سوز هست برای مردم

ولی وقتی نظریه های ابتدایی اونا رو میگی متوجه نیستی چطوری توی ذهن و روان آدم نفوذ میکنن ....‌ برای همین وقتی بهت حرفی هم بزنیم میگی چرت ‌.....‌ نمیدونی چطور اون افکار توی سر خودت هست 

و نتیجه اش هم هست ......

امیدوارم شما هم با مفهوم روانشناسی زرد آشنا باشیخرید کیف و کفش و لوازم تحریر نیازهای اولیه برای یه ب ...

باشه یونگ روانشناسی زرده 😁😁😁 

نی نی سایت هر روز مرزها رو جابجا می کنین ها 😁😁😁

امیدوارم شما هم با مفهوم روانشناسی زرد آشنا باشیخرید کیف و کفش و لوازم تحریر نیازهای اولیه برای یه ب ...

بعد هم کامنت های قبلی که شما روش منو ریپلای زدین هست و مشخصه از چی صحبت کردیم ..... پس الکی بحث نیازهای اولیه رو پیش نکشید و بحث رو عوض نکنید 

بعد هم کامنت های قبلی که شما روش منو ریپلای زدین هست و مشخصه از چی صحبت کردیم ..... پس الکی بحث نیاز ...

برخلاف شما که هم به علم اقتصاد آگاه هستید و هم روانشناسی من به هیچ کدومش آگاه نیستم و‌ تحصیلاتی در زمینه‌اش ندارم.

ولی از نتیجه تربیت فرزندم  به نسبت افرادی که معتقد بودن خرید یه روپوش مدرسه یا وسایل مدرسه برای فرزندشون مصرف‌گرایی هست؛ بسیار راضی هستم.

برخلاف شما که هم به علم اقتصاد آگاه هستید و هم روانشناسی من به هیچ کدومش آگاه نیستم و‌ تحصیلاتی در ز ...

با اینکه قصدتون تیکه انداختن هست ولی من بله در حدی که معنی عقده رو بدونم، آگاه هستم و هر چیزی رو به روانشناسی زرد ربط نمیدم وقتی هیچ علمی ندارم .....

خدا رو شکر که راضی هستید پس چرا واکنش به این تندی در برابر کامنت ساده من داشتید ؟ 😊 بازم میگم کامنت ها کاملا مشخص هستن....‌‌ بحث نیازهای اولیه و ضروری هم کاملا مشخصه پس بحث رو الکی منحرف نکنید برای برحق نشون دادن خودتون..... ما به این کار یه چیز دیگه میگیم نه صحبت منطقی

اما اگر دوست دارید ..... شما صحبت بعدی تون هم درسته..... موفق باشید

الازم فقط توی اسم میدونی نظام کمونیستی یه چیز مزخرف و خانمان سوز هست برای مردمولی وقتی نظریه های ابت ...

والا تو اولش گفتی کمونیست،من فقط و فقط از برابری صحبت کردم،نمیدونم چرا آنقدر بهت فشار اومد

والا تو اولش گفتی کمونیست،من فقط و فقط از برابری صحبت کردم،نمیدونم چرا آنقدر بهت فشار اومد

به من چرا باید فشار بیاد ؟ خوبه کامنتا هست و کسی که گفت چرت گفتی و .... تو بودی (و اونی که اصرار به ادامه بحث داشت)

تو نگفتی چون اسمشو بلد نیستی عزیزم .... وگرنه چیزی که نوشتید همین بوده ....

حالا هم موفق باشی

من به کسی که حاضر به خوندن چهار تا خط نیست و آخر هم همه چی رو برعکس به نفع خودش میخواد بکنه، چی بگم دیگه.....