2777
2789
عنوان

چقد هزینه کردین برای کیف و کفش مدرسه بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم میره پنجم 

خدا شاهده از کلاس دوم ی کیف براش گرفتم با همونه

هرچی میگم عوض کنم مبگه مامان همین خوبه چرا استفادش نکنم 

کفششو داداشم خرید 

فرم مدرسش همون سال قبلشع سایزش هست 

فقط مونده لوازم تحریر

دوستان میشع از وسایل پارسال مثلا مدادشمعی ک نصفه اس استفاده کنه یا باید نو باشه ؟؟؟ مثلا مدادرنگی دا ...

کلاس اول دیگه نمیخواد اینا رو 

فقط مداد رنگی میخواد

نخر فعلاً صبر کن مدرسه لیست بده

فقط یکم لوازم تحریر دارموگرنه هزینه های اصلیشهریع پیش دبستانی غیر دولتیجشن ورودی و کتابکیف و کفش کرو ...

تم جشن ورودی رو بگو 🤦🏼‍♀️

باید ۲ برابر پول روپوش براش هزینه کنی

خوابی؟

آره تو نکشیمون با نظریاتت دانشمند ......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دوستان میشع از وسایل پارسال مثلا مدادشمعی ک نصفه اس استفاده کنه یا باید نو باشه ؟؟؟ مثلا مدادرنگی دا ...

چرا نشه ؟! مگه ما استفاده نمی‌کردیم؟! بعضی چیزا دیگه گند زدنه به تربیت خودتون ....‌‌

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چرا نشه ؟! مگه ما استفاده نمی‌کردیم؟! بعضی چیزا دیگه گند زدنه به تربیت خودتون ....‌‌

اینکه وسایل پارسالش رو ببره اصلاً چیز بدی نیست و یه انتخابه

ولی اگر هم دوست داشته باشه دوباره برای فرزندش وسیله بخره اسمش گند زدن به تربیت نیست!!!

یه چرتی گفتی دفاع کن ،با مسخره کردن جواب نده

چرت رو من گفتم یا تویی که طرفدار کمونیستی ؟! 

بله مسخره میکنم هر حرفی که از نظام کمونیست تعریف و تمجید کنه ...... این سایت هم جای حرف زدن نیست وگرنه حرف زدن و دفاع از حرفم رو بلدم

چرت رو من گفتم یا تویی که طرفدار کمونیستی ؟! بله مسخره میکنم هر حرفی که از نظام کمونیست تعریف و تمجی ...

طرفدار نیستم،اما طرفدار اختلاف طبقاتی هم نیستم و از فقر دفاع نمی کنم