دخترم امسال مهر؛ پیش ۲ میره..تا الان بجز شهریه مهد و کتاب و جشن ورودی و هزینه یونیفرم...سرویس رفت و برگشت....اینا کلی هزینه شدن...فقط مونده لوازم تحریر و لیست مورد نیاز پیش ۲ رو که بهمون لیست دادن بگیرم..خدا قوت به اونایی که چندتا بچه مدرسه یی دارن
با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
دوستان میشع از وسایل پارسال مثلا مدادشمعی ک نصفه اس استفاده کنه یا باید نو باشه ؟؟؟ مثلا مدادرنگی دا ...
چرا نشه ؟! مگه ما استفاده نمیکردیم؟! بعضی چیزا دیگه گند زدنه به تربیت خودتون ....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
من زندگی های دیدم ک واقعا توان خرید حتی لباس عادی ندارن. اگه برای اینا میداد. حداقل اونا دلشون شاد میشد. گناه داره بچه ب بقیه نگاه کنه. حالا ادم عالی بلاخره یکاری میکنه ولی اونا چی
بله مسخره میکنم هر حرفی که از نظام کمونیست تعریف و تمجید کنه ...... این سایت هم جای حرف زدن نیست وگرنه حرف زدن و دفاع از حرفم رو بلدم