2777
2789

اولا این یک تصمیم شخصیه ولی چون سوال پرسیدین لازم دونستم بگم متاسفانه نمیدونم چرا تاپیکتون تعطیل شد

1- تقریبا در اکثر ادیان ختنه بوده ولی دربین ادیان اسلام و یهودیان این عمل رو واجب کردن و حتی حضرت مسیح هم به پیرو دین یهود این عمل انجام شده بوده 

2- برای عمل ختنه که بیشتر ماهیت طهارت در دین داره دلایل علمی زیادی هم هست چون دین اسلام هیچ چیزی رو مگر به نفع انسان و علم واجب نمیکنه و دین بر پایه علم هست به طور مثال عمل ختنه به انتقال عفونت های جن...سی و عفونت مجرای ادرار و سرطان و الت و.... که بهتره خودتون مطالعه کنید کمک میکنه 

به هرحال به دور از تعصبات دینی به صورت علمی بهش نگاه کنید و بهتره انجامش بدین 

موفق باشین

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشترشم بخاطر عفونتیه که میکنن اگه ختنه نشه

بله چون پوستی که ختنه میشه بشدت عفونت زاست 

و مشکلاتی که از ختنه بوجود میاد اینه که قدیم دست هرکسی میدادن برای انجام اینکار الان دکترهای مجرب زیادی هست که با دقت اینکارو انجام میدن بدون اسیب 

پو رن استار ها هم واسه خوشگلی ختنه می کنن

حالا عنوانش که درست نیست ولی بله ختنه باعث زیبایی میشه چون پوستی که هست به مرور جلوتر میاد 

بله چون پوستی که ختنه میشه بشدت عفونت زاست و مشکلاتی که از ختنه بوجود میاد اینه که قدیم دست هرکسی می ...

یسریا میگن چون اسلام گفته پس نکنیم ولی از دیدگاه دیگش نگاه نمیکنن ! حالا میخوان ختنه کنن میخوان نکنن چوبشو خودش میخوره 

سن بچه بالاتر که رفت با هزارجور مشکل روبرو شد میفهمن 

حالا عنوانش که درست نیست ولی بله ختنه باعث زیبایی میشه چون پوستی که هست به مرور جلوتر میاد

ببین یکی از دلایل اصلی زود انزالیه ختنه.

یه جور ناقص کردن 

باعث میشه خوب رشد نکنه.

طبق آمار جهانی میگم

ممنون بله واسه همین عفونت و اینایی که شنیدم مردد هستم.ولی شدیدا به این اعتقاد دارم خدا داناتر از انس ...

خوب میکنی عزیزم تو هردینی که هستی اول مطالعه کن و ببین کاری که انجام میدی مزایاش بیشتر از معایبشه یا نه 

و اینکه در بین امار مطالعاتی زودانزالی بیشترین کشور کره جنوبی و بعدی ایالات متحده شناخته شده!! اونا که کلا ختنه ندارن