2777
2789
عنوان

كد بانوها و باتجربه ها بياين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 41 پست
پنكه و چوب لياسي اره حواسم نبود لازم ميشن اما بوفه نه  اخه دوس ندارم  من چيني دكوري نخري ...

آها پس بوفه نگیر عزیزم لازم نمیشه گلم به حرف کسی هم گوش نکن کاری خودت میدونی صلاحه همون کارو بکن ک یه وقت بین تو و شوهرت یا خونوادتت تلخ نشه گلم

منم نی نی خوجمل بیارم صلوات. .  
کلا تنبلیا😂😂😂😂

نه سو تفاهم نشه خب بعضی چیزا واقعا بیرونیش مشتی تره مثلا کله پاچه کوبیده کوفته مادرشوهر

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سو تفاهم نشه خب بعضی چیزا واقعا بیرونیش مشتی تره مثلا کله پاچه کوبیده کوفته مادرشوهر

اونکه بله همه چیز بیرونیش خوبه مخصوصا پیتزا و کوبیده و اینجوز چیزا 

ولی من تمام سعیمو میکنم خونگی درست کنم 

شوخی کردم باهات عزیزم 😚😚😚😚

من مامان شدم🥲
اونکه بله همه چیز بیرونیش خوبه مخصوصا پیتزا و کوبیده و اینجوز چیزا  ولی من تمام سعیمو میکنم خو ...

شما خیلی کدبانویی قطعا...قربونت برم😘😘😘

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
من با اينكه خيلي اهل  اشپزي ام تا حالا از چرخ گوشت و زودپز استفاده نكردم ولي از پلوپز  خي ...

اخه خونه اجاره ميكنيم معلوم نيس خود خونه داشته باشه يا نه 

بعدنم بخايم بريم يه خونه ديگه معلوم نيس استفاده بشه 

نميخام اسراف كنم چون همه لوازمو خودم ميهرم و لايد خوب مديريت كنم تا هزينه اضافه نكنم 

من زودپز خیلی استفاده میکنم

چرخ گوشت هم گاهی

پنکه هم وقتی خیلی گرمم میشد استفاده میکردم.خونم کوچیکه و برای وسایلم جا نداشتم.جهیزیه زیاد خریدنم خوب نیس

ما که نمیدونیم شما چه چیزایی دارید وگرنه بهتر راهنمایی میکردیم

من چرخ گوشت اصلأ استفاده ندارم

نميدونم چرا😕خيلي هم اهل آشپزي هستم ولي اصلأ به كارم نيومده 

بوفه هم اصلأ دوست ندارم تو خونه به نظرم خيلي جاگيره بعد از جريان اين زلزله ها هم خيلي خطرناكه😖پلوپزم رو هم يك بار هم استفاده نكردم چون شوهرم كته دوست نداره

در كل عزيزم بسته به شرايط خودت بايد ببيني چه چيزي رو امكان داره كه بيشتر استفاده بكني

ولي از من ميشنوي هر چي دور وبرت خلوت تر باشه بهتره

محتاج دعام🙏
ممنون عزيزم  ما هميشه گوشت خريدني ميديم همونجا يه.مقدارشو چرخ ميكنن و  دوم اينكه خانمي م ...

لوستر و پنکه و اینه کنسول که پای داماده.

کلا همه چیم قرار باشه عروس بگیره بازم وسایل گرمایشی و سزمایشی و صوتی تصویری و لوستر و اینه شمعدون با داماده