2777
2789
عنوان

كد بانوها و باتجربه ها بياين لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 41 پست
فقط گوشت نیست  خیلی چیزارو من با گوشت چرخکن چرخ میکنم

چی مثلا؟؟؟من دارم اما آکبنده 

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
من خودم اولین لوازم برقیه که خریدم چرخ گوشت بود چون اصلا اعتمادی به گوشت چرخ کرده بیرون ندارم  ...

ممنون عزيزم 

ما هميشه گوشت خريدني ميديم همونجا يه.مقدارشو چرخ ميكنن و 

دوم اينكه خانمي من اصلا اشپزي نميكنم تازه شروع كردم يكي دوتا غذارو تمريني درس ميكنم 

واسه همين شايد خيلي لوازمو هنوز بلد نيستم استفاده كنم  وواسه همين فك.ميكنم اضافست 

كمد هم نخريدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی مثلا؟؟؟من دارم اما آکبنده 

نخود برا فلافل 

نارگیل چرخ میکنم باهاش برا شیرینی یا نخودچی

مواد الویرو باهاش چرخ میکنم 

سینه مرغ چرخ میکنم برا کتلت 

مواد کوفترو باهاش چرخ میکنم 

کلا استفادم ازش زیاده

من مامان شدم🥲
ممنون عزيزم  ما هميشه گوشت خريدني ميديم همونجا يه.مقدارشو چرخ ميكنن و  دوم اينكه خانمي م ...

خب اینکه برات خیلی بهتره من کلا چون خیلی خودمو در گیر میکنم دیگه واقعا وقت برا برنج درست کردنم نمیمونه یعنی این پلوپز بهترین چیز برا تنبلاست و افرادی مثل منه 

گوشت کوب برقی هم خیلی کاراییش بالاست عصای دست منه 

اگه شوهر شکمو هم داری ابمیوه گیری و مخلوط کنتم خوب بردار 😂😂 

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘
چرخ گوشت  زود پز لازمت میشه حتماااا  من سرخ کن و تخم مرغ ابپز کن گررفتم همینطوری موندن& ...

اصلا تا حالا با زود پز و چرخ گوشت كار نكردم نميدونم چجوري استفاده كنم 

نخندينا كلا مامانمم باهاشون كار نمي كنه 

نخود برا فلافل  نارگیل چرخ میکنم باهاش برا شیرینی یا نخودچی مواد الویرو باهاش چرخ میکنم  ...

خب دیگه بازم بستگی ب استفاده شخصی داره من هیچ کدومو ازینا ک گفتی درست نمیکنم.فلافل بیرونو میخوریم.شیرینی هر وقت هوس کنیم از بیرون میگیریم.مواد الویه دستکش یکبارمصرف دست میکنم چنگ میزنم خخخخ سینه مرغ شوهرم دوس نداره بعنوان چرخ شده و ....کلا مال بیرون همه چی خوشمزه تره دردسرشم کمتره 😂😂😂😂

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
اصلا تا حالا با زود پز و چرخ گوشت كار نكردم نميدونم چجوري استفاده كنم  نخندينا كلا مامانمم باه ...

منم مامانم اصلا زودپز روشن نمیکنه شاید سالی یه بار 

ولی زودپز عالیه امتحان کن دوستم واقعت نیم ساعت گوشت پخته شده و نرم تجویلت میده

گوشت چرخ کنم که دیگه جای خود همیشه استفادم میشه

من مامان شدم🥲
ابميوه گير   مخلوط كن و اسياب كن دارم

هوا پز و تخم مرغ پز این چیزای مسخره رو هم نگیر سرخ کنم اصلا نگیر به درد نمیخوره 

بخار شو ولی برا خونت حتما بگیر البته اگه زیادی تمیزی 

اگه گوشت کوب برقی هم گرفتی دیگه غذا ساز نگیر یک کدومشو بگیر چون کار کردش شبیه همه

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

من با اينكه خيلي اهل  اشپزي ام تا حالا از چرخ گوشت و زودپز استفاده نكردم

ولي از پلوپز  خيلي استفاده كردم اما اونم واجب نيست

فقط ببين به نظرم لوسترو بگير خيلي تو نماي خونه تاثير داره

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم
نخود برا فلافل  نارگیل چرخ میکنم باهاش برا شیرینی یا نخودچی مواد الویرو باهاش چرخ میکنم  ...

راستی کوفته هم سالی دوبار خونه مادرشوهرم میخوریم معرکه درست میکنه بیشتر از دو  بارم نمیطلبه در سال

بوفه برای اینکه ظروف چینیتو جمع کنی خوبه منم گرفتم سریس چینیمو گذاشتم توش مجسمه یکی یا دوتا کوچولو ب ...

پنكه و چوب لياسي اره حواسم نبود لازم ميشن اما بوفه نه 

اخه دوس ندارم 

من چيني دكوري نخريدم 

3تا تيكه ميوه خوري با شيريني و احيل خوري برنز.خريدم كه تو قسمت دكور اشپزخونه سمت اپن ميذارم 

خسته نباشی پهلوان😂😂😂😂

فداتم 😂😂😂کلا سیستم فامیلو خانوادمونه شوهرمم پسرخالمه ضربدر دو شده این حالت خخخخ