2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد ولی من نمیخوام

688 بازدید | 45 پست

ما سه سال دوست بودیم یکسال نامزد و دوسال عقد والان سه ماهه عروسی کردیم...خب اونموقع سنمون کم بود همش به گشت وگذار ختم میشد الان تازه۲۷سالمون شده

شوهرم گیر داده من تاسنم کمه بچه میخوام دوس ندارم اختلاف سنیم با بچم زیاد باشه

از اون طرف هم انقدر مشغله کاری همسرم زیاده ما هنوز مسافرت نرفتیم بعد عروسی که قراره هوا خنک شد بریم...

خونه هم داریم ولی خب واسه اینکه بچه داشته باشیم کوچیکه واسه خودمون دوتا مناسبه که اینم قرار شد هروقت قصد بچه دار شدن داشتیم عوضش کنیم...ولی هنوز هیچکدوم اینکارها انجام شده همش قرارهاییه که خودمون گذاشتیم بین خودمون

از اونطرف هم مامانم میگه شوهرت برو رو داره محل کارش خانم زیاد دورشه زودتر بچه بیار وبقول قدیمیا جای پاتو محکم کن که من اینحرف هم قبول ندارم،همین الانشم شوهر جز من و زندگیمون وکارش فرصت سرخاروندن نداره...

ولی خیلی فکرم درگیره میگم نکنه بچه نیازم وساز مخالف بزنم دلسرد بشه از زندگیمون

نمیدونم چیکار کنم؟😭

الان فکر میکنی امروز تصمیم بگیری 9ماه دیگه بچه بغلته؟! 

قبلش باید یه دور چکاپ دندون بری،  چکاپ خودت و همسرت رو برید. یه چندماهی زمان میبره. 

شاید یکسال دوسال بکشه تا باردار بشی. 

شما که چندساله باهمید. 

زودتر بیاری به نفع خودته. 

سن که بالاتر میره حال و حوصله بچه داری کمتر میشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین مشکلو دارم عزیزم شوهر من ۳۰ سالش شده و خیلی از این موضوع اختلاف سنی با بچه داره اذیت میشه و هی اصرار میکنه من کلی دلیل و بهونه داشتم که منطقی بودن و سعی کرد بهونه های من رو حل کنه الان حل کرده و دیگه منو فرستاده دکتر زنان که کارهای قبل از اقدام رو انجام بدم ولی من هنوز آمادگی شو ندارم، دلم میخواد بیشتر برم بگردم تفریح کنم

یه خواهرشوهر کنه دارم که هیچوقت نزاشت ما دوتایی تفریح داشته باشیم حسرت دوتایی بودن رو دارم 

بهش بگو اولش قرارامون رو گذاشته بودیم نمیشه بزنیم زیرش که!

بعدم با بچه آوردن جای پای کسی محکم نمیشه .

مرد اگر بخواد دلسرد بشه از زندگی با ۵ تا بچه هم میشه چه برسه به یه دونه .

شما که نمیتونی واسه اینکه همسرتو نگه داری هر سال بچه بیاری!

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

بگو ۲سال دیگه میارم بچه که بیاری دیگه تموم از الان تا اخر عمرت همیشه باهاته دیگه راه برگشتی نداری بع ...

اخه اصلا‌ گوش نمیده من نمیتونم قرص جلوگیری استفاده کنم بنابدلایلی ایشون هم اصلا براش مهم نیست هیچ جلوگیری انجام نمیده

منم همین مشکلو دارم عزیزم شوهر من ۳۰ سالش شده و خیلی از این موضوع اختلاف سنی با بچه داره اذیت میشه و ...

من اصلا از بچه متنفرم😭کاش حداقل از بچها خوشم میومداون یچیزی بود

الان سنت مناسب هست ۳۰ رو رد کنی خودت بی حوصله میشی حداقل تا ۳۴/۳۵ دیگه دغدغه هات کمتره توی ۴۰ سالگی میخوای بشینی به بچت الفبا یاد بدی ؟ بعدشم الان اقدام کنی شاید یکسال دو سال طول بکشه ازدواجتون هم که سنتی نبوده از چندین سال قبل ارتباط داشتین و خوش گذرونیاتون رو کردین اول برو به چکاب کامل شو بعد اقدام کن 

الان سنت مناسب هست ۳۰ رو رد کنی خودت بی حوصله میشی حداقل تا ۳۴/۳۵ دیگه دغدغه هات کمتره توی ۴۰ سالگی ...

اخه مشکل اینجاست من از بچها متنفرمم هیچ حس خوبی به بچه ندارم از هیچ نظر امادگی مادرشدن رو‌ندارم

بنظرم درست و حسابی با همسرت صحبت کن بگو تا یکسال حتمن باید صبر کنیم

دومن وقتی یکسال شد شروع کن چکاپ های خودت و همسرت رو کامل انجام بدید

و بعد اقدام کن

اینو میگم چون بالای ۵ سال میشناسیش 

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم