2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد ولی من نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 45 پست
من اصلا از بچه متنفرم😭کاش حداقل از بچها خوشم میومداون یچیزی بود

جدی؟ خب قبلا راجع به بچه حرف نزدین باهم؟ آخه معمولا کسایی که از بچه بدشون میاد یا خیلی خوششون میاد قبلش به هم دیگه این موضوع رو میگن و توافق میکنن باهم

من حالا بچه دوست دارم، ولی مثلا یک سال بعد اما تو همین فرصتی که هنوز مونده و اقدام نکردم دارم سعی میکنم از روز های تعطیل استفاده کنم و برم بگردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی؟ خب قبلا راجع به بچه حرف نزدین باهم؟ آخه معمولا کسایی که از بچه بدشون میاد یا خیلی خوششون میاد ق ...

چرا دیگه تا قبل عروسی میگفت بچه چیه جلو پیشرفت ادمو میگیره ما بچه نمیخوایم حالاحالاها

الانم نمیدونم چرا نظرش عوض شده

حتا دیگه تو رابطه هم رعایت نمیکنه میگه اگرم شد خودش چه بهتررر منم نمیتونم قرص جلوگیری مصرف کنم

همسر من ۴۰سالشه میگه هنوز زوده برا بچه چون ۷ماهه ازدواج کردیم منم سنم بالا رفته حوصله بچه ندارم ...

فکر کنم شما باید از التن زیرنظر دکتر بری اگر قصد بچه دارشدن داری که بعدا که خواستید بچه داربشید طول نکشه همه چی اوکی باشه

چرا دیگه تا قبل عروسی میگفت بچه چیه جلو پیشرفت ادمو میگیره ما بچه نمیخوایم حالاحالاهاالانم نمیدونم چ ...

خب اگه قرص جلوگیری مصرف نمیکنی که ممکنه باردار بشی یهو

یا یه جلوگیری داشته باش یا با شوهرت صحبت کن بازم بگو یکم دیگه به خودمون فرصت بدیم رو برنامه پیش بریم اینجوری ممکنه خدایی نکرده مشکل پیش بیاد برای خودم یا بچه

بگو قبلش باید چکاپ بدیم مشکلاتی که داریم برطرف بشه بعد اقدام کنیم نه اینجوری