2777
2789
عنوان

شوهرم بچه میخواد ولی من نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 45 پست
اخه مشکل اینجاست من از بچها متنفرمم هیچ حس خوبی به بچه ندارم از هیچ نظر امادگی مادرشدن رو‌ندارم

این طبیعیه اما وقتی بچه خودت رو بغل بگیری کاملا حست بوجود میاد چون هنوز مادر نشدی اینو میگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان فکر میکنی امروز تصمیم بگیری 9ماه دیگه بچه بغلته؟! قبلش باید یه دور چکاپ دندون بری، چکاپ خودت و ...

دقیقا درسته،من خودم فکر میکردم اقدام که بکنی ماه اول بارداری میشی،ولی واقعا همین اقدام معلوم نیس چند ماه بکشه تا بعدش باردار بشی،خود من بعد یه ماه اقدام فعلا باردار نشدم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
همسر من ۴۰سالشه میگه هنوز زوده برا بچه چون ۷ماهه ازدواج کردیم منم سنم بالا رفته حوصله بچه ندارم ...

چقد راحت فکر میکنین من همسن شما هستم یه بچه دارم میخوام دومی رو بیارم نگرانم میگم سنم بالاست چقد ذهنتون خوبه خوشا بحالتون

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
یه ماه که خیلی زوده

اره ولی من برنامه ریزی کرده بودم فکر میکردم همون ماه اول باید بشه،الان غصه میخورم میگم کاش زودتر اقدام میکردم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
اره ولی من برنامه ریزی کرده بودم فکر میکردم همون ماه اول باید بشه،الان غصه میخورم میگم کاش زودتر اقد ...

خب باید بعد از رابطه پاهاتون بزاری رو دیوار  تا اسپرم وارد واژنت بشه زود پا شو 

چقد راحت فکر میکنین من همسن شما هستم یه بچه دارم میخوام دومی رو بیارم نگرانم میگم سنم بالاست چقد ذهن ...

آخه هم خودم حوصله م کم شده  هم نمیشه بزور مجبورش کنم 

بعدم من همیشه قصد داشتم ی بچه داشته باشم   براهمین عجله نمیکنم ک بزور راضیش کنم    مادرخودم و مادرشوهرم عجله دارن نوه شون رو ببینن؛ همسر من عوضش بیخیاله 

منم میخام از ته دلش راضی باشه پس فردا هی نگه خودت بچه خواستی از من انتظار کمک نداشته باش

خب باید بعد از رابطه پاهاتون بزاری رو دیوار تا اسپرم وارد واژنت بشه زود پا شو

یه ربع میذارم بنظرت کمه؟من پریودم منظمه،ولی اینماه بعد اقدام هفت روز تاخیر داشتم که میگن نشونه ی خوبیه

یه ربع میذارم بنظرت کمه؟من پریودم منظمه،ولی اینماه بعد اقدام هفت روز تاخیر داشتم که میگن نشونه ی خوب ...

آره نشونه خوبیه ،در زمان تخمک گذاری یه شب در میون رابطه داشته باش ،نه بیشتر و نه کمتر ،تا بگیره یه ربع خوبه پاهات بالا باشه

آره نشونه خوبیه ،در زمان تخمک گذاری یه شب در میون رابطه داشته باش ،نه بیشتر و نه کمتر ،تا بگیره یه ر ...

این اقدامم همون زمان تخمک گذاری بود،هرشب

هرشب نباید باشه، اسپرم ضعیف میشه، یه شب در میون، پروفت خودتی؟

مرسی عزیزم،نه

من الان ۳۷سالمه پسرم ۲۰سالشه فاصله سنی من وپسرم خیلی کمه پسرم میگه هرجامیرم میگن خوش بحالت که انقدرفاصله سنیتون کمه خودپسرم هم دوس داره میگه مامان بیشترمیتونیم همدیگه رودرک کنیم

🥰زگهواره تاگورآدم بمون دانش هم نجوییدی فدای سرت عزیزم😜😜