2777
2789

قطره نیستاتین 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

سلطان آفت های نامنظم هستم😎

یدونه دگزا بخر بریز تو دیفن هیدرامین و غرغره کن

از لیوان یبار مصرف استفاده کن

قرص جوشان ویتامین سی یادت نره

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچگی خیلی میزنم

مسواک و حتما بزن تا بهداشت دهانت رعایت شه مخصوصا تو این دوران

چیزای با طبع خیلی گرم مثل بادمجون نخور 

ماست بخور، شربت خاکشیر بخور 

رب انار بریزی روشون، درد داره یکم ولی زودتر خوب میکنه ولی مدام باید بریزی 

افت زدن میتونه به دلیل مریض شدنم باشه، چون من وقتی مریض میشم میخواد گلوم دردبگیره کلی افت میزنم

بچگی، به طور عادی بخاطر گرمی هم میزدم

بری داروخونه، قطره ی مخصوصی بهت میده 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

سلام

🔹افت دهان اگر از سردی باشد عسل را بلیسید و داخل دهان بچرخانید.اگر از گرمی باشد رب انار داخل دهان نگه دارید.

🔹دهانشویه گلاب و سرکه: به تجربه، بهترین دهانشویه ای که تا به حال از آن استفاده کرده ام دهانشویه گلاب و سرکه است؛ به این نحو که ۵ قسمت گلاب و یک قسمت سرکه را با هم مخلوط می کنید و روزی ۳-۲ بار به عنوان دهانشویه استفاده می کنید.

👈🏼 این داروی فوق العاده، علاوه بر

🔸 خوش بو کردن دهان، در درمان

🔸 انواع عفونت های دهان و دندان، سستی لثه ها خونریزی آنها با مسواک زدن

آفتین ژل هم خودم زدم خوب بوده

از کجا آمده ام آمدنم‌ بهر چه بود؟

چیکار کردی رف

من از بچگی افت  توی دهانم میزنه که دو سه روزه میرفت  ولی ایندفعه  رو زبونم بود مگه میرفت سه هفته طول کشید 

دهانشویه گرفتم 

یه قطره میترکس بود اونم زدم 

با مسواک رو زبونم میکشیدم

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

آفرین ژل رو با گوش پاکن بمال رو آفت بعد از چند دقیقه بشور روی زخم رو با گوش پاکن بکش تا سفیده روی زخم بره بعد بشور مسواک بزن آدامس هم بجو تا بزاق توی دهنت گردش داشته باشه 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم