2777
2789
عنوان

از داداشم حالم بهم میخوره

155 بازدید | 5 پست

نخ پدر میفهمه نه مادر، ما به درک

به قرآن پدرمون رو دراورده 

حالم بد میشه 

زنش دویست تومن جهاز خریده ، ما یک و میلیارد و سیصد

بعد یه عالمه از طرف زنش مهمون برای عروسی دعوت کردن ، خرجش با بابای بدبخت منه

پدر زنش میگه کادو برای خودم

به قرآن قسم نه گوشی داشت نه لباس ، وصع باباشم خوبه ، نگین گناه داره

به خدا ما باهاش کار نداریم ، ولی هم با عملش ادیت میکنه هم با زبونش ، کاریشم نداری ، مرض داره

خدایا قسمت کسی و خانواده ای همچین کسی رو نکن

ازلکی میا  به داداشم میگه فلانی نگاهم ، فلانی گفت چقدر خوشگلی ، به قرآن دروعگو ،داداش منه ساده هم میره دعوا میکنه

اخر سر داداشم رو بکشتن میده ، میره سراغ ازدواج بعدی

چون تو خانوادشون هستش دیگه

خدایا چهگناهی کردیم گیرش افتادیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دیوانمون کردنمبگفتن تیغ زنن ، ما هم نمیگرفتیم داداشم خیلی اشتباه کردزندگی ما هم تباه کرد

حالا فعلا خبر از زندگی مشترک نداره.... 

ان شاءالله که بتونن با هم کنار بیان

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
حالا فعلا خبر از زندگی مشترک نداره.... ان شاءالله که بتونن با هم کنار بیان

نه خبر نداره

این اومده مال ما رو بالا بکشه و بره😔😔😔

کارشون ده بار ده بار ازدواج میکنن مهم هم نیستش براشون

نه خبر ندارهاین اومده مال ما رو بالا بکشه و بره😔😔😔کارشون ده بار ده بار ازدواج میکنن مهم هم نیستش ...

🤕🤕🤕🤕

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400