2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 62 پست
نه اصلا😭😭😭😭از همین می‌سوزم که یه عمر باید باهاش زندگی کنم

چون شرایط جدایی نداری نبایدم ب روش بیاری متاسفانه کاراشو چون هیچی عوض نمیشه بدترشم میکنه

بشدت ب خودت اهمیت بده ب بچت برس اصلا بداخلاقی نکن چون شوهرت ازت دورتر میشه ، ادای ادمای ساده ام پیشش درنیار

درکل برا خودت و بچت زندگی کن 

دون بپاش برا شوهرت اما اویزونش نشو

با دعوا و جنگ همه‌چیز بدتر میشه مطمئن باش

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بگی هم دو حالت دارهیا دروغگوی قهاری میشهیا وقیح میشه و جلو چشمتم هی خیانت میکنهاز یه مشاوری بزرگ ...

پس چیکار کنم بشینم اونم هر کاری دلش بخواد بکنه بخدا دلم میخواد خودمو بکشم از دستش راحت بشم دلم واسه پسرم میسوزه 😭😭😭راسته میگن خدا به زنی که هیچ حامی ندارم پسر میده😭😭😭😭😭😭😭

بلفی جان ایشون خونشم باشه شوهرش باز هرز میره مشکل داره مرتیکه.

میدونم عزیزم از جهت بخیه خوردن گفتم والا مرد خائن رو بیاندازی داخل شیشه هم کارش رو میکنه اگر بخواد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین اینو یادت باشه که دنیا نیومدیم که همه چیز گل و بلبل باشه و ما شاهانه زندگی کنیم 

مثلا همین آدم های تو نی نی سایت و ببین چقدر مشکلات جور وا جور دارن همه ی ماها اومدیم یه سری بزرگتر بشیم بعد از مشکلات مون 

حالا هر کسی قصه اش فرق داره 

قصه شبیه به هم داریم 

تاپیک قبلیمو بخون وقتی بچم به دنیا اومد مارو تو بیمارستان با اینکه هردومون بستری بودیم ولی کرد رفت ز ...

چرا وقتی بهت خیانت کرد هنوز هم باهاشی 

اگه دوتا هم بچه درمیون باشه در مسئله خیانت فقط باید جدا شد 

اون هم به این وقاهت  اون آقا در همچین روزی که میتونست بهترین روزش باشه باید فقط دور شما وبچه تون بوده 

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

عزیزم برو خونه خودت .بزار شوهرت تو نگهداری از بچه بهت کمک کنه .اونو هم درگیر کارای بچه کن .یعنی چی خونه بابات نشستی تا مامانت هم تورو هم بچه رو ترو خشک کنه .وقتی خونه نباشی معلومه یه فکرایی به سرش میزنه

پس چیکار کنم بشینم اونم هر کاری دلش بخواد بکنه بخدا دلم میخواد خودمو بکشم از دستش راحت بشم دلم واسه ...

اگه قرار بود خدا  اینقدر  ریز  تو کار   بنده هاش خودش مداخله کنه

بهت  ندا می داد  زن این نشی

نه اینکه بگه آخی شوهرش فاسد است

به این باید پسر بدم 

چون شرایط جدایی نداری نبایدم ب روش بیاری متاسفانه کاراشو چون هیچی عوض نمیشه بدترشم میکنهبشدت ب خودت ...

هیچی برای من خرج نمیکنه بعد زایمان خیلی شکسته شدن آمپول های که دکترم واسم نوشته رو  از داروخانه نگرفت من واسش مهم نیستم😞فقط دارم از بچم مراقبت میکنم وقتی میاد بهم سربزنه هیچی واسم نمیگیره😞

اخلاق ورفتارش چطوره؟یعنی تابه حال هیچ اشاره ای به رفتارهای زشتش نکردی؟وقتی میگی عکس العملش چیه؟چرا بایدانقدرخودش روغرق کثافت کنه؟

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹

بیشتر از اینکه با اون حرف بزنی باید فکر کنی با خودت چطور این مسئله رو حل کنی 

ببین به نظر من اول به رشد مالی خودت فکر کن 

آروم باش همش به خودت بگو من حتما باید این چیزها رو میدیدم و هر چی خدا بخواد عشقه 

این تو تکامل تو بوده فقط هم تو نیومدی برای عذاب کشیدن 

خدا صبرررررت بده خواهر 

درکت میکنم حالا من نامزدم با منشی لاس میزد وقتی فهمیدم داغون شدم چ برسه شما🥺

ببین عزیزم مردا تنوع طلبن

سعی کن بر خودت برسی به بچت برسی به اونم با موقع و به اندازه برس 

خودتو واسه رابطه مشتاق نشون بده بزا خاک به سرش شه شاید سیر شد 

هیچی برای من خرج نمیکنه بعد زایمان خیلی شکسته شدن آمپول های که دکترم واسم نوشته رو از داروخانه نگرف ...

میدونم شرایط سختی داری اما خودت رو بیشتر از این ازار نده بخاطر بچت حداقل یکم محکم باش تو یک مادری..

الان تازه زایمان کردی دعاکن برا زندگی خودت و بچت مطمئنن مستجاب میشه

صبوری کن ..

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨