2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 62 پست
آبجی من کلی بخیه خوردم اصلا کارامو نمیتونم انجام بدم مامانم کمکم می‌کنه 😞

من هم دو بار پشت سر هم  عمل  شدم

ببخشید رک میگم 

مادر شما  نوکرتون نیست

وظیفه ی همسرت  بوده  براتون توی خونه ی خودش کمکی بگیره

و اصلا خودش مرخصی بگیره کمک کنه

همین پدر زن مادرزن ها داماد ها  را پر رو می کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روم نمیشه بگمتورو خدا منو ببخش که میگم اما چرا ازش بچه دار شدیاصلا شما که زنشی هیچاین آدم میتونه پدر ...

من اصلا نمی‌دونستم این آدم اینطوری وقتی فهمیدم که نامزدم بود😞فک کردم دیگه وقتی ازدواج کرده همچین کاری نمیکنه ولی نمی‌دونستم آدم نمیشه😭

آخه مگه من چه گناهی کردم هر کسی یه روزی تنها بشه باید بره کثافت کاری کنه😭من داشتم تو اتاق زایمان جو ...

الهی😢😥😥

شرایط جدایی نداری؟

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

من هم دو بار پشت سر هم عمل شدمببخشید رک میگم مادر شما نوکرتون نیستوظیفه ی همسرت بوده براتون توی ...

تو نمیدونی دردم چیه بار ها خیانتشو با چشمم دیدم یکی دوتا نیست فقط ازتون کمک خواستم که چطوری بهش بگم دیگه به کاراش ادامه نده افسردگی بعد زایمانم یه طرف خیانت هم بماند آبجی زود قضاوت نکن😞

تو نمیدونی دردم چیه بار ها خیانتشو با چشمم دیدم یکی دوتا نیست فقط ازتون کمک خواستم که چطوری بهش بگم ...

اخه بگی هم دو حالت داره

یا دروغگوی قهاری میشه

یا وقیح میشه و جلو چشمتم هی خیانت میکنه

از یه مشاوری بزرگتری چیزی کمک بگیر

مگه نیاز جنسیش برطرف نمیکنی که اینکارو میکنه؟؟ اگه واسش کم نمیذاری که ذاتش خرابه

نه به خدا از این می‌سوزم واسش کم نذاشتم حتی تو بارداری با شرایط سخنم خیلی دلم شکسته از کاراش😭😭

نه اصلا😭😭😭😭از همین می‌سوزم که یه عمر باید باهاش زندگی کنم

نمیترسی بیماری واگیردار بگیری؟؟؟؟؟؟؟؟

پس بگو دیگه سمتت نیاد

فقط تو‌ شناسنامه ات باشه

اون بره پیش همونایی که تو حیاط بیمارستان یافته 

چقدر سخت ازش طلاق بگیر بابا این بلانسبت آدم، درست بشو نیست 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله