2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 62 پست
شوهر من هیچ وقت معنی عشقو نفهمید اگه میفهمید خیلی کارا برام میکرد وقتی زایمان کردم منو بردن بخش دست ...

عزیزم خیلی از مردا گل خریدن بلد نیستن نمونش داداش خودم زنش اژ ی هفته قبل گل شیک و گرون میخرید میذاشت تو خونه ک موقع زایمان داداشم بیاره زایشگاه 

گول این چیزا رو نخور بهت قول میدم نصف بیشتر هم تختیات زناشون از قبل ب شوهرا تاکیدکردن گل و شیرینی  و طلا.... یادت نره

ولی هنوز اول راهی بخدا ک میتونی ادبش کنی بهش نزدیک شو ک نره با زنای ج ارتباط  بگیره 

منم دوتا سزازین کردم بچه اول بلد نبودم بی تجربه بودم رفتم ۱۴ روز خونه مامانم ک اشتباه کردم 

برا بچه دوم همون اولش رفتم خونه خودم بهترین کار کردم منم بخیه داشتم درد داشتم ولی نرفتم خونه مامان 

انداختم گردنش 

هرجا میرفت زنگش میزدم حتی سرکارش هراز یک ساعت دوساعت  زنگ میزدم وابستم بشه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
شوهر من هیچ وقت معنی عشقو نفهمید اگه میفهمید خیلی کارا برام میکرد وقتی زایمان کردم منو بردن بخش دست ...

واقعا دردداره میفهمم.قلقش ببین چیه؟باسیاست بروجلو.توکل به خداکن انشالله که درست میشه.

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم خیلی از مردا گل خریدن بلد نیستن نمونش داداش خودم زنش اژ ی هفته قبل گل شیک و گرون میخرید میذاشت ...

ابجی بخدا هیچی واسش کم نذاشتم واسم جشن تولد نگرفت واسش جشن تولد گرفتم همیشه بهش زنگ میزنم تا حالا بعد عروسی بهم یه روزم نگفته دوسم داره ولی من همیشه بهش محبت کردم واسش کادو گرفتماون پشتم نبود ولی من همیشه ازش حمایت کردم 😔خیلی کارا واسش کردم همش فک میکنم عشقم یک طرفس واون دوسم نداره من زنم ازش هیچی نمیخوام ولی یه بار دوس داشتم از دهنش بشنوم دوسم داره😭😭😭😭😭