2777
2789
عنوان

شوهر عوضی

1090 بازدید | 62 پست

تازه زایمان کردم خونه پدرم هستم شوهرم هفته ای یه بار میاد بچمونو ببینه وقتی شب خوابید از گوشیش وپیام هاش فهمیدم با کسایی برای نیاز جنسیس در ارتباطه اولین بارش نیست نمی‌دونم چطور بهش بگم می‌دونم داره چه غلطی می‌کنه میخوام بگم از اون وکاراش متنفرم دلم خیلی گرفته توروخدا کمکم کنید چیکار کنم دیگه سمت کثافت کاری هاش نره خیلی افسرده شدم از دستش همش به خودم میگم کاش زنش نمی‌شدم 😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی مدارا با این موجودات سخته 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

اگ بگم کاش بچه نمیاوردی بیفایدس

اما اقلا تنهاییای شوهرتو بیشتر نکن 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

اینا مال شرایط همسر شما نیست که بزاری بری خونه پدرت

تاپیک قبلیمو بخون وقتی بچم به دنیا اومد مارو تو بیمارستان با اینکه هردومون بستری بودیم ولی کرد رفت زن آورد خونه😭

مادرت و ببر خونه خودت 

ببین تو زایمان کردی در کل شرایط روحی همه بعد زایمان نامناسب هست 

ولی زندگی همین قدر که میبینی سخته با همین دردها باید همسر هم باشی تحت هیچ شرایطی نباید خونه ات و ولکنی بری

آبجی من کلی بخیه خوردم اصلا کارامو نمیتونم انجام بدم مامانم کمکم می‌کنه 😞

من سزارین بودم والا هیچ کمکی نداشتم اومدم خونه همه کارهامو خودم کردم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگ بگم کاش بچه نمیاوردی بیفایدساما اقلا تنهاییای شوهرتو بیشتر نکن

آخه مگه من چه گناهی کردم هر کسی یه روزی تنها بشه باید بره کثافت کاری کنه😭من داشتم تو اتاق زایمان جون میدادم ولی اون با بقیه زن ها تو حیاط بیمارستان شماره میداد تو رو خدا این انصافه