2777
2789
عنوان

بعضی وقتا شده به خاطر انتقام از همسرتون به خیانت فکر کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 61 پست
چه بد نمی‌دونم اما کاری رو بکن که بعداً پشمیمون نشی از انجامش

تاپیکامو بخون متوجه میشی ولی موندم همچین آدمایی مثل شوهرم خانواده ی شوهرم چطوری میخوان جواب خدا رو بدن هیچوقت ازشون نمیگذرم

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
منم شرایط خوبی ندارمولی بهش فکرم نمیکنماگه بدونی چقدر این بشر روح و روان منو داغون کرده😞

خدا لعنت کنه مردایی که آینده ی ی دخترو نابود میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شرایط سختیه البته ما از ابعاد زندگی شما باخبر نیستم ولی خیانت راه درستش نیست.به خدا پناه ببرید از شر شیطان .بعدشم باخیانت چیزی درست نمیشه فقط آسیب بیشتری میبینید.حتما با با مشاور مطمن و مذهبی در ارتباط باشید هر مشکلی راه حلی داره.

عزیز دلم خدا تو رو میبینه. و منتظره تو هم ببینیش

من ادمیم نماز خون و قران خون مسجد برو ولی از این همه بی ارزش کردن دارمدیوونه میشم

عزیزم شرایط سختیه البته ما از ابعاد زندگی شما باخبر نیستم ولی خیانت راه درستش نیست.به خدا پناه ببرید ...

مرد هروئینی خودخواه

آدم شرف و اون دنیایی خودشو نمی سوزونه برا آدم بی لیاقتی همجین آدمایی لایق این نیستن بخاطرشون لحظه ا ...

دقیقا ولی چیکار کنم همینجور بشینم هی منو دخترمو عذاب بده

درسته ناراحتی ولی این فکر به خیانت تو ضمیر ناخودآگاهت بوده که الان خودشو نشون میده یه مقدار از آدمای منفی و گناه دوری کن استغفار زیاد داشته باش یادداشت و....

یه یا علی بگو د زندگی خوبی برا خودت و درخت بساز بزار همه به عنوان یک اسطوره بهت نگاه کنن دخترت پشتش بهت گرم باشه و....

نه اینکه از دید مردم و درخت و خدا یک آدم ضعيف و منفور بشی یه آدم معتاد شاید یک روز ترک کنه و برگرده به اجتماع ولی یک زن خراب هیچ وقت آدم سابق نمیشه

مادرش بهش نمیگه چرا نصف شبی زنتو تو خونه تنها گذاشتی اومدی کپیدی اینجا؟

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛