2777
2789
عنوان

یکی مدام بهم میگه تو کی هستی 🙎🏼‍♀️این حس رو کی تجربه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 51 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو آینه میگم اسم این دختر (خودم ) فلانیه انگار من یکی دیگه هستم که دارم خودمو میبینم

یه فرآیند ناخودآگاه ایجاد میشه جالبه با این که بیداری و میشنوی

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

من گاهی مدام و مکرر اسم خودمو میگم بعد آخرش آنقدر تکرار میکنم اسمم بی معنی میشه 

یه حس هایی دارم که نمیتونم به کسی بگم،  یعنی نمی دونم چجوری بگم که کسی متوجه منظورم بشه ، یه تصاویری میبینم که برام عجیبن

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

من گاهی مدام و مکرر اسم خودمو میگم بعد آخرش آنقدر تکرار میکنم اسمم بی معنی میشه یه حس هایی دارم که ن ...

واای منم اسم خودمو تو آینه میگم و برام عجیب میشه ...

چی می‌بینی میشه بگی

ینی چطور ؟!

مثلا اگه دوستت یه اشتباهی بکنه سرزنش نمیکنی یا تحقیرش کنی بهش دلداری میدی ولی برعکس اگه خودت اشتباه کنی خودتو سرزنش میکنی این رفتارو گفت اشتباهه باید این موقعیت مثه دوست کنار خودت باشی 

پشت کنکور موندم تا دو سه تا صفر از رتبم کم کنم 

یه شعر هست که میگه زین دو هزاران من و ما ای عجبا من چه منم . یعنی تو وقتی بچه بودی یه من دیگه بودی . بزرگ شدی اون من دیگه نیستی و یه من دیگه هستی . هر لحظه این منیت داره عوض میشه . دلت میخواد بشی یکی از اون منیت های قبلی . این منیت برات غریبه .