2777
2789
عنوان

یکی مدام بهم میگه تو کی هستی 🙎🏼‍♀️این حس رو کی تجربه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 51 پست
واای منم اسم خودمو تو آینه میگم و برام عجیب میشه ...چی می‌بینی میشه بگی

آره منم برام عجیب میشه 

یه سری اشکال هندسی که مدام اندازه هاشون و رنگ هاشون متغير میشه و شکل ها از تو دل شکل قبلی میاد بیرون و همین جور ادامه داره 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا اگه دوستت یه اشتباهی بکنه سرزنش نمیکنی یا تحقیرش کنی بهش دلداری میدی ولی برعکس اگه خودت اشتباه ...

آهان ..درسته اره 

ولی این موضوع با جریان من مقداری متفاوت هست 

یه شعر هست که میگه زین دو هزاران من و ما ای عجبا من چه منم . یعنی تو وقتی بچه بودی یه من دیگه بودی . ...

انگار دلتنگ چیزی هستم ....

انگار یه مسافری هستم که دلش میخواد بره دیارش 

انگار مجبورم یه کاری رو انجام بدم بعد برم ...

آره منم برام عجیب میشه یه سری اشکال هندسی که مدام اندازه هاشون و رنگ هاشون متغير میشه و شکل ها از تو ...

به نظرم حقیقت رو میبینی و چون بعضیا مثل تو درک عمیقی ندارن نتونن موافق باشن...

ولی من میتونم کاملا درک کنم چی میگی

به نظرم حقیقت رو میبینی و چون بعضیا مثل تو درک عمیقی ندارن نتونن موافق باشن...ولی من میتونم کاملا در ...

ممنونم عزیزم که درک می‌کنی 🫂

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

احتمالا بخاطر حساسیتت نسبت به چیز های مختلفه یا اینکه استرس داری یا شایدم توی مرحله رشد فکری هستیمدی ...

از یه بازه زمان برام معنی نداره ..

نمی‌دونم.....

مدیتیشن کردم کمی بهتر شدم ولی این حس ها که هی خودمو از چشم سوم شخص میبینم خیلی عجیبه 

دنبال خودشناسی و بیداری و اینچیزا بودی؟ تمریناتش رو انجام دادی؟

یه مدت شدید افسردگی گرفتم و تنهایی رو حس کردم کاملا . همیشه موقع خواب میگفتم کاش صبح رو نبینم 

برای ترمیم روحم مدت ها با خودم حرف میزدم خودمو دلداری میدادم مثبت اندیشی رو شروع کردم به خودم اهمیت دادن رو شروع کردم عشق ورزیدن به خودم رو شروع کردم ... مدیتیشن کردم...... حالم خوبه ولی بازم مشاهده‌ میکنم خودمو یهو از خواب پامیشم با عرق تپش قلب  تو ذهنم یکی میگه بیدار شووو ساعت ها تو آینه زل میزنم بی این که متوجه بشم دارم به حرفاش گوشم میدم ..

چون افسردگیم شدید بود صدای ناخودآگاهم دائم در حال دلداری دادن من هست ....

یه مدت شدید افسردگی گرفتم و تنهایی رو حس کردم کاملا . همیشه موقع خواب میگفتم کاش صبح رو نبینم برای ت ...

جآن دلم

کتاب نیروی حال رو خوندی؟ نویسندش مثل تو افسردگی شدیدی داشته

اگ نخوندی پیشنهاد میکنم بخونی

یه مدت شدید افسردگی گرفتم و تنهایی رو حس کردم کاملا . همیشه موقع خواب میگفتم کاش صبح رو نبینم برای ت ...

تو اون صدا رو میشنوی

یعنی آگاهی که یکی مدام داره باهامون حرف میزنه

حتی آگاهی که داره بهت دلداری میده