2777
2789
عنوان

تاپیک های بهار که غذا میذاره رو ول کنید😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 30 پست

من اصلا اون خانم رو که گفتید نمیشناسم ولی با حرفتون کاملا موافقم از اون موقع که پیج های خوراکی فروشی رو آنفالو کردم و به جاش تو پینترست دنبال پلت های غذاهای سالم میگردم خیلیییی سبک زندگیم و تغذیم خوب شده به هوای اون ایده های پینترستی تغذیمم سالم شده آدم هرچی رو زیاد ببینه و بهش فکر کنه همونو زندگی میکنه

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

یاخدااااا😂😂😂

برو کنار منم یه مُبَلِغ پر خوریم بد آموزی دارم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من هنوز دارم ب تبلیغ پر خوری میخندم🤣فقط اینایی ک تاپیکت و لایک کردن😂خستم ازت ایرانی

اینا همونان که همیشه رژیمن

هیچ وخ هم لاغر نمیشن

میخوان بندازن گردنه تبلیغ پرخوری🤪😬🙄🥴

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
برو کنار منم یه مُبَلِغ پر خوریم بد آموزی دارم

تورو میبینم یاده خیار شور میفتم🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اینا همونان که همیشه رژیمنهیچ وخ هم لاغر نمیشنمیخوان بندازن گردنه تبلیغ پرخوری🤪😬🙄🥴

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

همونایی ان ک میگن من با چایی قند نمیخورم چاق میشم (به جاش نیم کیلو نون خامه ای میخورن با چایی)

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 

من کاری ب رژیمیش ندارم ولی اینجوری ک خانمای نینی سایت ذوق میکنن هیچ هنر یا ایده ای توی غذاهاش و تزییناش نیس و بیشتر بچگانس

من خیلی هنرمند تو این سایت دیدم یکیش سایو یکیش مامالی و خیلیای دیگ ولی بعضیا خیلی پیرو تاپیکاشن ک بنظرم الکیه و بیشتر برای بچه ۱۰ سالس

صرفا نظرمو گفتم کسی لطفا ریپ نزنه کل کل کنه که نه میخونم نه جواب میدم

لایک نکن.

تورو میبینم یاده خیار شور میفتم🤪

بیشترین واردات کشور گمونم خیارشوره😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من اصلا اون خانم رو که گفتید نمیشناسم ولی با حرفتون کاملا موافقم از اون موقع که پیج های خوراکی فروشی ...

دقیقا همینه

من‌خودم بارها ریلز غذا میبینم تو ایستا بعدش گند میزنم تو رژیمم

و پر خوری میکنم

از پر خوری نگو دختر ،یک ساعت به یک ساعت گرسنم😂😂

وای من شدم فیل

پنج کیلو چاق شدممم

بیشترین واردات کشور گمونم خیارشوره😂

ینی فک کنم کله پاچه هم برات درست کنن،کنارش یه کوه خیار شور میریزن میارن🤪

عزیزم شما بی جنبه ای نگاه نکنمن که کیف میکنم تاپیکاشو میبینم@بهار2124‍ 🥰

ایشون هرموقع اومد با کاربری اصلیش تاپیک زد و اسم منو گفت جوابش میدم😂

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚