2777
2789
عنوان

بیاین فا ل بگیرم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 68 پست
میشه برای من بگیری می‌خوام ببینم نی نی سالم دنیا میاد قلبش درست میشه؟؟

این نیت با فعالیت بیشتر، صبر و حوصله همراه با سرعت عمل و دقت، حتماً عملی خواهد بود ویژگی های شما عبارت اند از: باهوش، فیلسوف، شوخ، حق را به حق دار می دهد، شجاع، با حس ششم قوی، رک گو، اهل کشف، بانمک، آگاه از جهان، با اراده، با شرف، با وجدان، با سلیقه، مشاور عالی، کمیاب

ایشالا نی نی سالمه

بعد فک کنم بعضی از ادمایی که دورتونن بهتون حسودی میکنن

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این نیت با فعالیت بیشتر، صبر و حوصله همراه با سرعت عمل و دقت، حتماً عملی خواهد بود ویژگی های شما عبا ...

نیت کردم میشه بگیری برام

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

کتاب ندارم گلم وگرنه بت میدادم امسال ازدواج میکنم

مرسی عزیزکم💝

از اخلاق خوبی برخوردار می باشید و صداقت شما نزد همگان مشهور و معلوم است اما گرفتار کسی، چیزی یا مکانی شده اید و فکر می کنید اگر آنرا به دست آورد یا آنجا بروید، به تمام آرزوهایت جامه عمل پوشانده می شود. در حالیکه سخت در اشتباه هستید. هر جا بروید، آسمان همین رنگ است و هر که را دوست بدارید، همین رنج است.

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

مرسی عزیزم ایشالا اره حسود زیاد هست ولی سعی میکنم اهمیت ندم

افرین همینجوری پیش برید✨💝

واسه منم بگیر

دل به کسی یا کاری سپرده ای. این برای شما بهترین انتخاب است و گشایش کار شما در رسیدن به این مقصود است. برآورده شدن نیت شما برایتان موفقیت و کامیابی به همراه خواهد داشت. طمع مکن و از این راه روی مگردان که برای تو بهتر از این وجود ندارد. قصد سفری را داری که صلاح نیست. در شهر خود باش و تلاش کن که کامیابی از آن توست

برای منم بگیر مامانم بره پیش میر اقا خوبه

طرف مقابل این نیت، بسیار حیله گر و مکار است. باید بیشتر مواظب باشید. فکر می کنی کاری که خواهی کرد، سود آور است اما به راحتی به دست نمی آید. ولی موفقیت و پیروزی با شماست. حتماً موفق می شوید. به شرط آنکه دست از غم و غصه برداری و با توکل بر خدا، پشتکار و کوشش وضعی بهتر برای خود فراهم سازی.

عزیزم خیلی به فا ل اعتماد نکن هر چی دیدی که بهتره همون کارو بکن

طرف مقابل این نیت، بسیار حیله گر و مکار است. باید بیشتر مواظب باشید. فکر می کنی کاری که خواهی کرد، س ...

نمیدونم والا 

این میر اقا که گفتم 

یه سیده اینجا 

میخواستم برام سر کتاب باز کنه 

موندم 

ندارم عزیزم 🥺

اشکال نداره عزیزم 

کسی (کاری) فکر تو را کاملا به خود مشغول کرده است و تو از بی اعتنایی این شخص به شدت غمگین هستی. اگر می خواهی به مقصود برسی غرور و خودبینی را کنار بگذار و به یاد داشته باش با اخلاق نیکو و مهربانی با مردم می توانی جای خود را در دل آنها باز کنی و به موفقیت برسی. به دوستان خود بیشتر رسیدگی کن. کاری که قصد انجام آن را داری هیچ ایرادی ندارد فقط برای رسیدن به مقصود باید تلاش بسیار کنی

نمیدونم والا این میر اقا که گفتم یه سیده اینجا میخواستم برام سر کتاب باز کنه موندم

اگه معروفه یا بقیه میشناستش خب برید من خودمم یه چند بار سر کتاب باز کردم

طرف مقابل این نیت، بسیار حیله گر و مکار است. باید بیشتر مواظب باشید. فکر می کنی کاری که خواهی کرد، س ...

منم میخام احساسی 

آنچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت واسه چیز های از دست رفته غصه نخورید.✨🙂

سلام عزیزم من و بگو لطفا

شما شخصی مهربان، صمیمی، از خود گذشته، صادق، فعال، قدری گوشه گیر، زود رنج، پرخور، تفریح پذیر، آداب دان و وسواسی هستید که از کار و عمل دیگران زود ناراحت می شوید.انسانی وارسته و ساده دل و پاک نیت هستی. خدا نیز به واسطه اخلاقیات نیکوی تو، تو را از حرص و آز دور نگه داشته و به تو مناعت طبع بخشیده است. نیتی که در دل داری خیر است اما آنقدر از دیگران بدی دیده ای که خسته شده ای. هرگز از فطرت پاک خود گذر نکن و در راه تهذیب و تزکیه و تعلیم کوشا باش که به امید خدا بلندترین جایگاههای اجتماعی و انسانی در انتظار توست.