2777
2789
عنوان

بیاین فا ل بگیرم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 68 پست
ویژگی های شما عبارت اند از: جذاب، مقبول عام، دلربا، متین، فرمانده و بزرگوارراز دل خود را چنان با او ...

مرسیییی قربونت برمممممم😍🥹🫂💚

یک جور تلخ آرومم...                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2219401 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با کسانی درگیری دارید که کار آنها با ریا و تزویر همراه است. آن چنانکه با هدف و عقیده شما همسویی ندار ...

باور کنید از سر بیماری کل روز توی خونه هستم با هیچ کسی رفت واومد ندارم

از درگیری منظورتون را درست متوجه نشدم

اگه ممکنه سرصبر وبه وقنش تکرار کنید

مجدد ارزوی سلامتی دارم براتون

چشم الان میگیرماره معدلش بالا درس خونه و توانایی مالی پایی دارن من دوست دارم بهش کمک کنم 🙂

من تاپیکتون رو نگه میدارم انشاءالله تا اول مهر نتایج که اومد و قبول شدم حتماً میفرستم براتون

چه کنم گر نکنم صبر و شکیبایی👩🏽‍🎓🌱

من هم بگو لطفا

این نیت فراز و نشیب زیادی دارد زیرا نتیجه آن زود به دست نمی آید و محبوب ساده به دام نمی افتد. بلکه نیاز به مهارت، اندیشه و فعالیت دارد. پس اگر بدون مطالعه عمل کنید، مطمئن باشید جز پشیمانی سودی به دست نمی آورید

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

من تاپیکتون رو نگه میدارم انشاءالله تا اول مهر نتایج که اومد و قبول شدم حتماً میفرستم براتون

ممنون 🌹❤️

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد.