2777
2789
عنوان

بیاین فا ل بگیرم براتون

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 68 پست
منم بگیر

رنج های فراوانی تحمل کرده ای و از کس و ناکس، حرف ها شنیده ای اما دیگر تمام شد و همه چیز به خیر و خوبی در حال انجام خواهد بود. بهتر است از راهنمایی استادی کامل و آگاه در مسائل بهره مند شوی و از سرعت عمل و دقت غافل نباشی

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من کسی رو میشناسم که کتاب انسانی میخاد واگذار کنه اما میخاد به کسی بذه که واقعا درس بخونه و ازشون استفاده کنه مثلا معدلش بالا 18 باشه 

من خودمم رشته ام انسانیه و دعا کنید رشته و دانشگاهی که میخام قبول بشم اون موقع واگذار میکنم

فال هم بگیرید برام ستایشم برای دانشگاه و رشته مدنظرم

چه کنم گر نکنم صبر و شکیبایی👩🏽‍🎓🌱

(ک)بهم علاقه داره؟

سخت به او دلبسته اید و مرتباً در اندیشه اش می باشید اما بدانید که هر کاری باید از روی عقل و تدبیر باشد. افراد موفق همیشه با زیرکی و عقل بر مسائل و مشکلات پیروزی یافته اند. با کمی دقت، سرعت و تلاش موفق خواهید شد

بعدها از خاکِ من، درختی سبز خواهد شد که هر شاخه‌اش هزار پرنده را به آسمان پَر خواهد داد. 

سلام من کسی رو میشناسم که کتاب انسانی میخاد واگذار کنه اما میخاد به کسی بذه که واقعا درس بخونه و ازش ...

چشم الان میگیرم

اره معدلش بالا درس خونه و توانایی مالی پایی دارن 

من دوست دارم بهش کمک کنم 🙂

استارتر سلام

حقیقت نمیدونم این همه بیماری سر منشا ش چیه اگه ممکنه برای من هم یه ف ا ل بگیرین

نیتم هم اینه که از این مریضی ها خلاص میشم یا اونها من و خلاص میکنن

خدا نگهدارت باشه خدا بهت سلامتی و طول عمر همراه با صحت وسلامتی بده بازهم ممنون لطفت

نیت کردم

شما رنج و زحمت زیادی کشیده اید و ناراحتی، فراق و هجران را تحمل کرده اید و از بی وفایی دوستان و آزار آنان، سخن ها در دل دارید. اما دوستان نادان و دشمنان ناباب نتوانستند شما را از ایده و عقیدیتان باز دارند و به انحراف کشانند و در همه حال خداوند یار و یاور شما بوده است

سال دیگه ایشالا یه شوهر خوبم پیدا می‌کنی 

دوستم داره و برا رابطه مون تلاش کتم یا نه ؟

شما صاحب نبوغ و استعداد خوبی هستید. با اندیشه توانا و بخت بلند شما تمام مسائل حل می شود ولی کمی خجالتی هستید و حجب و حیا دارید. این صفت آن قدر در شما قوی است که از ابراز عشق هم خودداری می کنید. بسیار بجاست که خود را از قفس و بند خجالت رها سازید و عشق و علاقه خود را ابراز دارید. حتماً موفق خواهید شد.