2777
2789

برای چه مشکلی میخوای انجام بدی؟ 

چه جوریه؟ 

ببخشید که میپرسم چون برای خودمم شاید لازم شه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوست عزیز 🌷

در روش نوروفیدبک، هیچ دارویی وارد بدن نمی‌شه و کاملاً غیرتهاجمی هست. در این روش فقط تعدادی حسگر روی سر قرار می‌گیره که فعالیت مغز رو ثبت می‌کنه. بعد با استفاده از نرم‌افزار مخصوص، مغز شما بازخورد می‌گیره و یاد می‌گیره خودش رو تنظیم کنه. این تمرین‌ها شبیه یک بازی یا فیلم هستند و مغز کم‌کم الگوهای درست رو یاد می‌گیره.

نوروفیدبک معمولاً برای مشکلاتی مثل اضطراب، افسردگی، بی‌خوابی، بیش‌فعالی و حتی بهبود تمرکز استفاده میشه. تعداد جلسات هم بسته به مشکل فرد متفاوته.

برای اطلاعات بیشتر و آشنایی دقیق‌تر با روند جلسات می‌تونید به سایت کلینیک روانشناسی راه آرامش سر بزنید

براتون آرامش و سلامتی آرزو می‌کنیم 🌸