2777
2789

میگن بد جور سختههههههه

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت ولی بسیار خاطره انگیز و دوست داشتنی

آره میگن سخته ولی لذت داره

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

من خودم دو یه باری قسمتم شد.سختی داده ولی شیرینیهاشم زیاده انصافا😍

آره

خوبه دیگه سفر به یه کشور دیگه آشنایی با رسوماتشون البته آشنایی در مسیر کلی آدم دوست پیدا کردن سخته کمی ولی میارزه تو سرزمین کربلا ک هستی انگار هیچ دغدغه ای نداری انگار ک در بهشتی دوست نداری دیگه برگردی

پارسال رفتم یادمه انقد خسته بودم پاهام بشدت درد میکرد آخه بعد از ظهر رفته بودیم حرم ولی نشد بریم ضریح چون خیلی شلوغ بود از طرفی شب نخوابیده بود تو راه بودیم خلاصه خیلی درد داشتم مامانم اینا شب میخاستن برن حرم گفتن تو نیا خسته ای دلم خواست برم ژلوفنی خوردم و دو دیقه بعد حالم عالی شد پاهام اصلا درد نمیکرد خلاصه رفتیم حرم دستمونم به ضریح خورد خلوت تر بود

ولی در کل مردماش خوب نیستن

:)

خوابیدن تو رواق حضرت فاطمه حرم امیرالمؤمنین حس فوق العاده ای داره

ازپا درآمد و له شد💪بوم بوم بوم بوم بوم تلاویو😂✌️✌️✌️          ذهن استعمار زده و جهان سومی آنجاست که‌؛ شهروند آمریکایی منتقد دولت فدرال و محلی خود در مهار آتش و خدمات است اما شهروند ایرانی از بیمه و خدمات دولت آمریکا دفاع میکند تا هیمنه آمریکا در ذهنش شکسته نشود. قرن 18 و 19 استعمار کشور اشغال میکرد در عصر ما اذهان را به استعمار گرفته است. استاد زادبر🇵🇸 سنصلی فی القدس انشاءالله 🇵🇸       ایرانیا اینهمه دارو و واکسن تولید کردن نمیدونم چرا واکسن خود تحقیری تولید نمیکنن بیماری خودتحقیری واقعا مهلکه😉😉

میشه منم یه روز پیاده روز اربعین کربلایی شم🥺

الهی قسمتت بشه.من اونقدر حسرت کشیدم تا روزیم شد😭.از ته دلم برات آرزو می کنم سال بعد با حال خوش جسمی و روحی اربعین کربلا باشی😍