2777
2789

پای چپم از بالا تا پایین درد میکنه موقع نشستن تشدید میشه حتی تو ماشینم نمیتونم بشینم باید صندلیو تخت کنم هر اطلاعی دارین بهم کمک کنین تا چنروز دیگه که نوبت دکتر دارم یکم بهتر بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو یه مرکز حرفه ای و مطمئن حجامت و رگ سیتیک تو بزنن برات و شاخ دربیاری از جوابی که میگیری

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

برو یه مرکز حرفه ای و مطمئن حجامت و رگ سیتیک تو بزنن برات و شاخ دربیاری از جوابی که میگیری

یعنی خوب میشم 😢 .دکتر عمومی رفتم قرص نوشت انگار نه انگار

زندایی من کول کردن بردن جامت سیاتیک

۱۲ تا پله داشت

خودش با پای خودش اومد پایین ۶ ماه بعدم تکرار کرد و الان ۳ ساله خوبه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دوست ترین جای جهان استاده ام کنار تو

نوبت گرفتم برا ارتوپد

اشکالی نداره لازم باشه ارجاعتون میده به مورولوژیست اگر مشکل واقعا عصب سیاتیک باشه چون ممکنه هم مشکل از جای دیگه ای باشه

احتمالا EMG ازتون بگیرن 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛