عزیزم حتما رتبه اومد مخصوصا اگه زیر 2500 باشع کامل تاپیک میزنم میگم🩷 ولی در مورد سوالاتت:من سال ۴۰۲ ...
عزیزممم امیدوارم موفق ترین باشی چون لایق بهترینهایی
میتونم اگه سوالی داشتم بپرسم ازت؟
تلگرام ندارین؟🥲
کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
اره🥹🥹🥹🥹اخی یادتونه؟🥹🥹🥹بالاخره گذشت و رسیدم به هدفم🥹🩷
اره یادمه😁😁خداروشکر ایشالا بهترین نتیجه رو بگیری❤️❤️❤️❤️
خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
عزیزم حتما رتبه اومد مخصوصا اگه زیر 2500 باشع کامل تاپیک میزنم میگم🩷 ولی در مورد سوالاتت:من سال ۴۰۲ ...
ببخشید من الان هم 10 و11 تک ایکیو زیست رو دارم و هم جامع به نظرتون از کدوم بزنم تا الان که با تک 11 زدم خیلی به نظرم خوبه مثلا ازمون قلمچی زدم از گفتار 1 زیست 11 همرو جواب دادم از اونا سه تاش غلط بود که اونا هم جوابشو میدونستم ولی خب یا سوتی بود یا اینکه اون قید های سوال گیجم کرده بود
به نظرت جامع رو پس بدم 12 تک بگیرم
کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)