2777
2789
قربونت برم قشنگم😍✨🩷تلگرام دارم ولی پیوی نینی سایت هم بپرسی جواب میدم

و اینکه به نظرتو اگه برای فیزیک تک پایه خیلی سبز رو بزنیم چند درصد تو قلمچی میزینیم  درصد ازمون برام مهم نیست
فقط میخوام نا امبد نشم بگم خب من درصدم با این کتابا پایینه

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم هر درس یک الی دو منبعدندون سه رقمی میخواد. اگه خواستی بمونی روزی ۱۳ ساعت بکوب بخون و مشاور ...

من امسال دوازدهم بودم بیشتر ویدیو دیدم برا درسا اشتباه بزرگی که داشتم سالیانه دیدم همرو وقت خوندنم کم اومد

ولی دیگه از لحاظ آموزشی تقریبا اوکی ام به نظرت این یه سال خوب بخونم شدنی هست؟😕رتبه زیر ۴هزارم بیارم بازم خوبه

ببخشید من الان هم 10 و11 تک ایکیو زیست رو دارم و هم جامع به نظرتون از کدوم بزنمتا الان که با تک 11 ز ...

ببین من تک پایه هارو زدم. جامع هم داشتم ولی کلا نزدم. وقت نشد آخه. ولی تک پایه ها عالی و کافی بودن. همه نکاتو پوشش میدادن. جامع هم خوبه. زیاد حساسیت به خرج نده با هر کدوم حال میکنی بزن. در نهایت مهم اینه که اخرا همش ازمون جامع بزنی و بنظرم ارمان بهترینه

💄🩺

مبارک باشه 😍نهایی ها رو هم از مهر میخوندین ؟ چقدر از تایمتونو برای نهایی و چقدرش رو برای تست و کنکو ...

فداتشممم😍✨

نهایی حدود ۱۹.۵ شد معدلم

نه عزیزم از اول سال نخوندم

اختصاصی ها توی فرجه ی هر کدوم، تشریحی کار میکردم

عمومی هارو دو هفته به شروع نهایی ها، تازه استارت زدم. ختی ادبیات ۱۹.۷۵ هم همینطور...

ساعت مطالعم موقع کنکور میانگین ۹ ساعت ۱۰ ساعت 

موقع نهایی سر بعضی درس ها که حفظ بودم مثل هویت شاید ۶ ساعت، سر درس های سخت مثل دینی حتی ۱۲ ساعت هم میشد

💄🩺

و اینکه به نظرتو اگه برای فیزیک تک پایه خیلی سبز رو بزنیم چند درصد تو قلمچی میزینیم درصد ازمون برام ...

ببین من کنکورش که ۷۰ زدم فیریک رو فقط خیلی سبز تک پایه با یه سری جاها از موج ازمون زدم. اگه ساعت مطالعت خوبه و میتونی بیشتر تست بزنی برو سراغ موج ازمون. عالیه

💄🩺

من امسال دوازدهم بودم بیشتر ویدیو دیدم برا درسا اشتباه بزرگی که داشتم سالیانه دیدم همرو وقت خوندنم ک ...

معلومه که میشههه

حتی میگم ۲۰۰۰ هم میشه

من پارسال تراز کنکورم ۵۰۰۰ بود😂🤌🏻

تا میتونی خودتو ببند به تست. خوندن واقعا جواب نیست

من برای کنکور اردیبهشت زیست رو میخوندم زدم ۳۵ این کنکور فقطططط تست زدم هیچی خوندنی نداشتم شد ۶۵

تست معجزه میکنه و خوندن گند میزنه

💄🩺

ببین من کنکورش که ۷۰ زدم فیریک رو فقط خیلی سبز تک پایه با یه سری جاها از موج ازمون زدم. اگه ساعت مطا ...

اها قلمچیو نزدی اوکیه ممنونم

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

معلومه که میشهههحتی میگم ۲۰۰۰ هم میشهمن پارسال تراز کنکورم ۵۰۰۰ بود😂🤌🏻تا میتونی خودتو ببند به تست ...

یه سوال دیگه هم بپرسم ازتون میشه کامل توضیح بدی چطوری ریاضی خوندی ریاضیم صقره مطلقه یعنی هیچ ها هیچ