2777
2789

دقیقا یادمه چند روز پیش باهاتون صحبت میکردم در موردش
افرین واقعا

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکور بودم عزیزم. مدرسه ای نبودم. پارسال رتبم نزدیک 20 هزار بود😂

یسال پشت موندی؟

منابعت چی بود؟

مشاور داشتی؟

چطور خوندی چیکار کردی؟

اگه بگی دعات میکنم واقعا کمک بزرگی میکنی

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

آفررریییین❤️❤️❤️آخرین تاپیکی که من ازت دیدم یادمه گفتی گوشیو میزاری کنار تا درس بخونی برا کنکور

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

چطوری میشا نتایج رو دید من بلد نیستم ممنون میشن بگی

وقتی فامیل میگه کنکورو چیکار کردی:

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

بله عزیزم تجربی بودم. از مهر شروع کردم اوایل به زور میخوندم اصلا. کم کم بهتر شد. میانگین ۹ ساعت ۱۰ س ...

از مهر که شروع کردی ابتدا صفر بودی ؟یا پیش زمینه داشتی ؟

منظورم اینه اگه کسی الان از مهرشروع کنه میتونه ۴۰۵پزشکی بیاره؟

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
یسال پشت موندی؟منابعت چی بود؟مشاور داشتی؟چطور خوندی چیکار کردی؟اگه بگی دعات میکنم واقعا کمک بزرگی می ...

عزیزم حتما رتبه اومد مخصوصا اگه زیر 2500 باشع کامل تاپیک میزنم میگم🩷 ولی در مورد سوالاتت:

من سال ۴۰۲ و ۴۰۳ هم کنکوری بودم ولی درگیر دوست پسر بودم و یه کلمه هم نخوندم. درصد منفی هم داشتم توی کنکور. 

سال اول ۱۵ هزار سال دوم ۲۰ هزار. ولی امسال تصمیم گرفتم برای اولین بار بشینم واقعی درس بخونم. مشاور داشتم اره. میانگین ساعت مطالعم ۹ساعت ۱۰ ساعت بود. یه روزا میشد ۲ ساعت کلا بخونم یه روزا ۱۱ ساعت متغیر بود خیلی ولی معمولا ۹ الی ۱۰ میانگین داشت.  منابع هم

✨زیست ۶۵ زدم ازمون های ارمان و ایکیو تک پایه ها یه سری فصلا رو زدم

✨فیزیک ۷۰ زده بودم فقط خیلی سبز تک پایه با یه سری فصل های موج ازمون

شیمی صاحب نظر نیستم🩷 هر دو کنکور ۳۰ زدم

✨ریاضی هم آیکیو جامع بهترینه

💄🩺