2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیبره تنها میخواد بره

199 بازدید | 11 پست

پرسه یکی از فامیلامون یه شهر دیگس..۱۷ ساعت راهه!!! تنها میره تنها هم میاد منم پام تو گچه هرچی میگم ببر نمیبره میگه وسط مردم خجالت میکشم😐😐😐😐😐 پای گچ گرفته ی من چه خجالتی داره؟ منکه میشینم تو خونه اون میره عزاداری! فقط برا اینکه تنها نباشه گفتم همراهش برم هی میگه تو باعث شری ولم کن دوروز از دستت راحت باشم برو خونه مادرت هنوز چقد زنگ خانوادم زده و جنگ و دعوا راه انداخته ک من اینو نمیبرم یه فکری به حالش بکنید اونام گفتن مشکلتونو خودتون حل کنید... این بچه بازیاش کلافم کرده 

خیلی دلمو شکست اخه باعث و بان.ی این گچ لعنتیم خودشه الان من شدم باعث شر؟

معلوم نیس چه گوهی میخواد بخوره ک تنها میره

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرس منظورش فاتحه هست 

عزیزم خب دردسر میشه واسش ببردت توهم خونه باشی راحت تری گلی 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

حالا تو چ اصراری داری بری

خواب میره تو راه چندین بار ک همراش بودم چشاش بسته شده الان تنها بره معلوم نیس چی بشه 

یه خواهر عن داره اونو فکر کنم همراش میخواد ببره 

تو خودت با اون پات بت فشار میاد بری پرس عزیزم ولی اونم مشکوک

پای من هیچی چرا تنها میخواد بره؟ معلومه یکاری میخواد بکنه 

پرس منظورش فاتحه هست عزیزم خب دردسر میشه واسش ببردت توهم خونه باشی راحت تری گلی

اخه تنها خطرناکه خواب میره ادمیم نیس ک دودقه استراحت کنه همش لج و لجبازی

عزیزم پای خودشم تو گچ کن این میگه عزاداری ولی میره دختر بازی ببین عزیز من عزاداری تو شهر خودتونم میش ...

این اصرار کردنش ب اینکه تنها بره خیلی رو مخمه

اخه تنها خطرناکه خواب میره ادمیم نیس ک دودقه استراحت کنه همش لج و لجبازی

اوه پس بزور باهاش برو 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲