اسی مگه دوس دختر دوس پسرین که دنبال اینکی ک چرا بلاک نمیکنه 😑ای بابا این همه سال زنش بودی خارت کرده زندگی کوفتت کرده بعد تو دنبال اینکی اگه بلاک نمیکنه دوست داره 😑
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم واقعاً نمیدونم مشکل شما چیه که دست از سر این پسره بر نمیداری؟اتویی دستش داری؟یا فقط همین یه پسر رو زمین وجود داره و بعد این بی شوهر میمونی😒از همون اولشم بهت گفتم این بردن نمیخوره اصلأ بهش فک نکن ولی شما انقد بهش بها دادی که الان به خودش اجازه میده باهات عین یه آشغال برخورد کنه
امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭