2777
2789

سلام خانوما دراز کشیده بودم سمت چپ گوشم انگار که دریل داخلش باشه هم اونجوری صدا داد هم اونجوری میزد 

بلند شدم در حد ۱۰ ثانیه بعد خوب شد بعد سرد شد

تجربه ای دارید؟ ترسیدم واقعیت چند روزی هم هست گردن طرف راستم درد میکنه

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایه گوشت تکون خورده شاید یک همچین چیزی منم چند روز گوشام سنگین شدن و صدا میدن و درد میکنه کل قسمت گ ...

به قلب ربطی نداشته باشه؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
به قلب ربطی نداشته باشه؟

خوشکلم سکته قلبی مگه به این راحتیاست؟!،

اگه اینجوری بود که من تاالان زبونم لال ۱۰۰ بار زیر خاک رفته بودم

بوده قلبم روز هایی گرفتگی های چند ثانیه ای داشته که مرگ رو به چشم میدیدم

دستام 

بوده یهو موتور شدن و سنگین که نمیتونستم تکون بدم

پانیذ و بیماری اعصاب و روانم دارم دیگه بدتر 

نترس میخوای یک چکاپ هم برو 

خوشکلم سکته قلبی مگه به این راحتیاست؟!،اگه اینجوری بود که من تاالان زبونم لال ۱۰۰ بار زیر خاک رفته ب ...

دور از جونت عزیزم 

آخه وزوز میکنه ها ولی اونجوری نشده بود تا حالا

ترسیدم ،آره میرم جانم،

انشالله سلامت باشی