2777
2789

سلام.

قاضی که بخاطر پول و پارتی حق رو ناحق میکنه چطور از خدا نمیترسه.نمیترسه آه کسایی مثل من که حقشون ضایع شده دامن خودش و خانوادش و زندگیش بگیره.

انشالله صدبرابر عذابی که ما تو این دوسال کشیدیم رو این قاضی تو زندگیش ببینه.

پولمون رفته کلی شاهد و مدرک ولی هیچ چون مثل نامردایی که ازمون کلاهبرداری کردن پارتی نداشتیم....

خدایا خسته شدیم از اینهمه بی عدالتی.😢

برامون دعا کنید😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاضی طبق کاغذ و مدرک حکم میده طبق شهادت شهود.. حق و ناحقش گردنش نیست.. گردن اونایی ک مدرک الکی جور م ...

نه اتفاقا اصلا توجهی به مدرک و شهود نداشته فقط پارتی بازی.

فکر کنم تاحالا دادگاه نرفتی بفهمی اونجا چه خبره

نه اتفاقا اصلا توجهی به مدرک و شهود نداشته فقط پارتی بازی. فکر کنم تاحالا دادگاه نرفتی بفهمی اونجا ...

تجدید نظر کنید توی رای شاید قاضی عوض شد 

درحال ترکیدن          آقا بلخره ترکیدم بوووووم  

کسایی هستن که به قاضی رشوه میدن که حکم غلطش رواجراکنه...تو دادگاه انقلاب متآسفانه به گوشم میرسید...برادرم وکیله...وبارهاگفته حکم غلابی صادرکردن مثلآحتی یک باربه اعدام یک نوجون بی گناه ختم شده

.پول خون خورده اون بی خدا

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

کسایی هستن که به قاضی رشوه میدن که حکم غلطش رواجراکنه...تو دادگاه انقلاب متآسفانه به گوشم میرسید...ب ...

ببخشیدحکم قلابی

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

جريان چيه

عزیزم دو سال پیش پولمون رفته.شاهد و مدرک و عکس دادیم ولی هیچ چون پارتی نداشتیم.

به هرکیم پرونده نشون میدیم میفهمه حق با ماست وکیل میگه چیز طبیعیه تو دادگاه حق رو ناحق کنن. میگه تو پرونده هایی که حق ناحق شده مال شما هیچ.