2777
2789
عنوان

قاضی که حکم ناحق صادر میکنه.قاضی بی وجدان.

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 50 پست
کسایی هستن که به قاضی رشوه میدن که حکم غلطش رواجراکنه...تو دادگاه انقلاب متآسفانه به گوشم میرسید...ب ...

اونایی که رفتن دادگاه و یا با وکیل اشنان میفهمن چه خبره دادگاه

من کاملا درکتون میکنم چون منم این اتفاق برام افتاد با اینکه من شکایت کرده بودم ولی چون شوهر اون خانم تو دادگاه بود قاضی همش به من حرف میزد ودر آخر هم محکومم کرد به خدا با هیچ میگفت چون من میگم تو مقصری پس مقصری خدا آتیش بندازه تو زندگیش یه روز نیست از فکرش سر درد نگیرم فقط با این آروم میشم که خدا تقاصم رو ازش میگیره

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هنینوگفتم دیگه!!

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خونه ما طرفای منطقه انتظامیه دوتا قاضی همسایمون هستن خدا شاهده هر روز ماشین های مختلف

از انواع ماست و دوغ محلی تا گوشت و مرغ براشون میارن

ادم های کله گنده ی شهر هرشب میان دم در خونشون برای اینکه رای رو به نفعشون صادر کنن 

خاک برسرای حروم خور

من کاملا درکتون میکنم چون منم این اتفاق برام افتاد با اینکه من شکایت کرده بودم ولی چون شوهر اون خانم ...

متاسفم که واسه شما هم همچین موضوعی پیش اومده.ولی حداقل درکم میکنی می فهمی چی میگم.

منم دو سال کارم غصه خوردن.

فقط پول و پارتی باید داشته باشی تو دادگاه

کلن کشور ما خر ختو خره هیچ قانونی وجود نداره من تصادف کردم صدتا شاهد داشتم که حق با منه پلیس گفت نه چکار کنم راهی نداشتم قبول کردم تو دادگاهم ایقد اذیتت میدن میدوننت تا بگی گوه خوزدم یه پولی هم بدی پشت کار رو ول کنی

خانما کسی بوده مثل ما? من کارم فقط غصه ست.خیلی سخته

اره من هستم

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا 
خونه ما طرفای منطقه انتظامیه دوتا قاضی همسایمون هستن خدا شاهده هر روز ماشین های مختلف از انواع ماست ...

خدا ازشون نگذره.اخه قاضی ها انقدر براشون امکانات هست که نیازی  به این چیزا ندارن.ولی کلا انسانیت ندارن.

خدا ازشون نگذره.اخه قاضی ها انقدر براشون امکانات هست که نیازی  به این چیزا ندارن.ولی کلا انسانی ...

ربطی به قاضی نداره وقتی کشور خر تو خره هرکی هر کار دلش خاس میکنه دیگه قاضی چه توقعی داره

ماهم پولمون دوسال میش رفت

ماه پیش قاضی به نفع کلاه بردارا رای داد 

۵۵ ملیون واسه من کل زندیگیم بود 

خدا ازش نگذره

هرچند ......

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا