2777
2789
عنوان

قاضی که حکم ناحق صادر میکنه.قاضی بی وجدان.

| مشاهده متن کامل بحث + 3322 بازدید | 50 پست
ماهم پولمون دوسال میش رفت ماه پیش قاضی به نفع کلاه بردارا رای داد  ۵۵ ملیون واسه من کل زندیگی ...

برا ما بیشتر.دقیقا کل سرمایه زندگیمون بود. رسیدیم به زیر صفر. خیلی سخته خیلی زیاد.

دیگه با این اوضاع مملکت و گرونی چطور بخوایم از اول شروع کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماه کلی رسیر شاهد مدرک همه چی بردیم

فک کن از اول شکایت همه چی به نفعمون بود دادیار حکم جلب .حکم سیار.حکم ورود ره ننزل داد

بعد رفت مدرس خود قاضی حکم داد طرف بره زندان و ر مال بده

بد که اون کلاه بردار اومد اعتراص زد قاضی حکم خودشو شکوند و گفت این کلاه برداری نمیشه اونو تبرعه کرد به همین راحتی....

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا 
خانما کسی بوده مثل ما? من کارم فقط غصه ست.خیلی سخته

آره عزیزم تا دلت بخاد مورد اینجوری هست قاضی هایی که با پول به راحتی قلمو میچرخونن و اینم بهت بگم که خود قاضی دادگاه عدالت وقتی دید حق با منه ولی همکار ایشون با نامردی و رشوه خیلی راحت پا رو حق گذاشته جلوی دادستان به من گفت دخترم رفتی بیرون تف کن تو دیوار دادگاه که همچین آدمهای کثیغفی توشن

میدونی من اینو فهمیدم که همیشه حق با دزدا و کلاهبرداراست 

میدونی چرا چون اونا جیبسون پره پوله و راحت میتونن به اونا باج بدن 

ولی ماها که پولمون رفته جیبمون خالیه باید اونجا گردن خم کنیم

حالم بهم مزخوره از این مملکت

این شمارمه  ۰۹۱۰۴۴۴۹۷۰۴   دوستان من تو خونه سبزی قرمه  سرخ شده سبزیجات خشک پیاز داغ سیرداغ بادمجون کبابی ترشی شور رب مربا کیک شیرینی ژله دسر انواع غذا 
قاضی طبق کاغذ و مدرک حکم میده طبق شهادت شهود.. حق و ناحقش گردنش نیست.. گردن اونایی ک مدرک الکی جور م ...

نه خواهر جون دیگه از این خبرا نیست من باچشم اخودمم دیدم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
نه خواهر جون دیگه از این خبرا نیست من باچشم اخودمم دیدم

دیگه به  مدرک و شهود کار ندارن فقط پول و پارتی .

اون خانمی که گفت طبق مدرک و شهود رای میدن فکر کنم تاحالا نرفته دادگاه ببینه چه خبره...

متاسفم که واسه شما هم همچین موضوعی پیش اومده.ولی حداقل درکم میکنی می فهمی چی میگم. منم دو سال کارم ...

بله عزیزم قاضی من جوون بود شاید همسن خودم خیلی بهم توهین کرد فقط بخاطر اینکه اون شخص راضی باشه همیشه حرفاش تو گوشمه وسنگینی غمش رو واقعا رو قلبم احساس میکنم خدا تقاص کارشو پس بده ودوست دارم اون لحظه به یاد من بیفته که چطور راحت حقم رو پایمال کردخدا آتیشش بزنه تو این دنیا واون دنیا

شما اعتراض نزدی?

عزیزم من یه خانم بودم  فقط چون در جواب پیامهای زشت اون خانم و برادرو پدرش یه پیام داده بودم گیر داده بود رومن به اون آشغالا با اون همه حرف رکیک وتهدید هیچ نگفت یعنی هیچ هیچ شوهرمم دوست نداشت تو محیط دادگاه بیام وبرم هزارتا اعتراض میزدم باز پارتی داشتند دفتردار قاضی گفت قبل از شروع یکی از قاضی ها زنگ زده وسفارش طرف رو کرده قاضی انقد عصبانی شد دفتردارش گفته منم میخواستم فقط از اون استرس واضطراب راحت بشم اگر حکم میخورد دیگه مجوز بهم نمیدادن ولی بازم میگم از هر دست بدی از همون دست پس میگیری همشون تقاص پس میدن