2777
2789
عنوان

ارشد خوندن یا آموزگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 109 پست
من هردو رو باهم رفتم ارشدا چون بیشتر شاغل هستن بعضی دانشگاه ها کلاسشون ۵شنبه جمعه میندازن یا بعد از ...

اخه استثنایی بعید میدونم بعد از ظهری داشته باشن

دانشگاه هام شدیدا حساسن یا امام حسین برم یا انقلاب یا علامه

ازادم یا علوم تحقیقات یا تهران مرکز 

در مورد معلم استثنایی اطلاعات دارید،؟ مثلن حقوقش چقدره ،یا تعداد شاگردها چند نفر ،

نه والا

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این شرایط اقتصادی چرا نشه استادا درک و شعور دارن میتونید همین روزا بابت نگرانیتون برید دانشگاه ام ...

امام حسین تو مصاحبه ازم پرسید جایی مسغول به کارم یا حتی فرم استخدامی پر کردم جایی

محاله اجازه بدن من برم آموزش پرورش بعد اونجا درس بخونم

بیشتر معلما میرن آزاد و پیام نور بنظرم آزاد بهتره دولتی هم شاید بشه رفت قبلش برو آموزش دانشگاه بپرس ...

اره منم همینو حسم مبگه شاید ازاد راحتتر بگیرن ولی کل حقوقمو باید بدم به شهریه 

در مورد معلم استثنایی اطلاعات دارید،؟ مثلن حقوقش چقدره ،یا تعداد شاگردها چند نفر ،

میگن تعداد شاگرداشکمتر از 10 نفره حقوقشم بیشتر از دبیریه، یکی دو تومن بیشتر از بقیه 

5 سالم زودتر بازنشسته میشن

اخه استثنایی بعید میدونم بعد از ظهری داشته باشندانشگاه هام شدیدا حساسن یا امام حسین برم یا انقلاب یا ...

کاش ابتدایی رو میزدی راحت تره دستت هم تو انتخاب مدرسه باز تره 

دانشگاه آزاد که مشکلی نداره نهایت کلاسا رو نصفه نیمه برو یه روزایی یه معلم بزار جایگزینت وایسته 

ممنون از شما من برای مدیریت رسانه روزانه دانشگاه دولتی میارمولی برای حقوق دانشگاه آزاد واحد تهران مر ...

کارشناسی رشته‌تون چی بوده؟

علوم تحقیقات از نظر علمی رنک بالایی داره و در سطح بین‌الملل دانشگاه شناخته شده‌ای هست حقوقش رو نمیدونم امت عمرانش خوب کار میکنه 

من هم کارشناسی هم ارشد علوم تحقیقات قبول شده بودم از روی ناآگاهی رفتم دانشگاه غیرانتفاعی مهندسی خوندم

بین این دو رشته قابلیت مهاجرت رو هم در نظر بگیرید حقوق بین‌اللمل فکر کنم بشه مهاجرت کرد بازم نمیدونم درست گفتم یا نه

مدیریت رسانه نمیدونم چجور رشته‌ای هست اگر خوب اطلاع دارید دانشگاه روزانه که خیلی خوبه برای ارشد البته شما که حضوری نمیرید به خاطر شغلتون از این جهت گفتم که مقطع ارشد واقعا متفاوت از کارشناسی آموزش محور هست و بعضی اساتید تو مقطع ارشد باعث زیر و رو شدن آدم میشن و میشه الگو کرد خط فکرشون رو 

کاش ابتدایی رو میزدی راحت تره دستت هم تو انتخاب مدرسه باز تره دانشگاه آزاد که مشکلی نداره نهایت کلاس ...

ابتدایی خیلی سخته،  سی تا دانش اموز باید کنترل کنی بعد بهشون درس بدی 

بعد والدین میریزن سرت 

اصلا حوصله ندارم 

به نظرم استثنایی خیلی راحتتره کلا پنج شش تا دانش اموزه، زود بازنشست میشی 

تازه چهار ماه تعطیلات داری زودتر تعطیل میشن

بعد حقوقتم بیشتره 

اره منم همینو حسم مبگه شاید ازاد راحتتر بگیرن ولی کل حقوقمو باید بدم به شهریه

کلا ۴ ترمه اگه سرپایان نامه هم اذیت کنن بیشتر از ۴ترم بشه اون ترمای اضافه تمدید پایان نامه میشه کمتر میوفته 

فک کردی حقوق چندماهت میره استثنایی فک کنم حقوقش بیشتره ولی مدرسه عادی تازه کار ۱۵،۱۶  میگیره برای هرترم مگه شهریه اش چقدره خیلی زیاد بشه حقوق دوماهت میره