2777
2789
عنوان

ارشد خوندن یا آموزگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 109 پست
دقیقا منم همین حسو دارم میترسم دیگه نتونم درس بخونم

یک موردی هم بگم اینکه استثنایی خیلی سخته. خواهر من حالا توی قسمت سنجش و اختلالات یادگیری هست خیلی اذیت میشه چه برسه استثنایی. 

بنظرم شک نکن اصلا حتما برو سراغ ارشدت 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمون آموزگاری از لحاط سختی سوالات نسبت به پارسال به نظرت سخت تر بود یا اسونتر

عزیزم شرکت نکردم اگر درست ریپلی کردید 

من نظرم رو به استارتر بین دو راهی که گیر کرده بود دادم 

[QUOTE=391805025]به نظرم خیلی آسون تر بود[/QUOTخودت برای ازمون چقدر خونده بودی که میگی اسون بود؟

چیزی نخونده بودم 

با اطلاعات عمومی زدم دو سه تا درس بالای 70 درصد جواب درست دارم

استثنایی سخته یکم ولی خب اگه از پسش بر میای بهتره تا ارشد خوندن 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
راستش خودمم گاهی میگم استخدام شدن خیلی مهمه ولی بعدش میگم خب من دیگه زمان برای ارشد خوندن ندارم و می ...

نمونه رو دلت عزیزم آخه این چه تفکریه 

ارشد که به کار منتهی نشه به چه کار میاد 

من چهار پنج ساله ارشد دارم کار ندارم خر روز درد میکشم 

نکن اینکار رو بعدا فرصت برای ارشد هست ولی استخدام نه 

یک موردی هم بگم اینکه استثنایی خیلی سخته. خواهر من حالا توی قسمت سنجش و اختلالات یادگیری هست خیلی اذ ...

واقعا نمیتونم میترسم سال آخر جذب استخدامی باشه 

منم سنم بالاس دیگه فرصتی ندارم 

ازاد کدوم واحد؟ شهریه چقدر بود

من ورودی سال ۹۳ بودم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شما ها برای مصاحبه میخونید که اگه قبول بشید اماده باشید من اصلا نخوندم

من اصلا نمیخونم، خوندن بی فایدس

مصاحبه دوتا دانشگاه رفتم آنقدر ادم استرس میگیره شاید اسمشم اشتباه بگه 

فقط باید رو اعتماد به نفس کار کنی 

استثنایی سخته یکم ولی خب اگه از پسش بر میای بهتره تا ارشد خوندن

اره منم درموردش خوندم خیلی سخته

ولی کاش میشد در کنارش بتونم ادامه تحصیل بدم 

کاش کلاسا یکسال مجازی بود من برسم به کلاسای ارشدم 

خدایا

واقعا نمیتونم میترسم سال آخر جذب استخدامی باشه منم سنم بالاس دیگه فرصتی ندارم

چند سالته مگه؟ خواهر من پارسال با ارشد قبول شد متولد ۶۵ هست. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.