2777
2789

من مجردم و ۲۰ ساله پدر ندارم از سن کم کار کردم و ۱۵۰ گرمی طلا جم کردم کلااا یکم خسیسم و اهل خرج کردن نیستم

تا جایییکه تو مردای فامیل اقوام و محله و محل کار دیدم آقایون همیشه خیلی معمولی لباس میپوشن و نهایتا تو عروسی یا عید یا مناسبتها شیک میکنن و کت شلوار میپوشن یا نهایتا دو ۳ دست لباس دارن

حالا خاستگارم?

۳۴ سالشه با اینکه شغلش آنچنان درامد بالا نیس خیلیییی لباس و کفش و ادکلن میخره اونم گرون و اصل

مثلا با اینکه ۸ تا کاپشن خیلی با کیفیت داره از اول پاییز دوتای دیگه خریده ۱۳ ملیون دوتاش با هم ...یا بالای ۲۰ جفت کفش اسپرت داره همشم بالای ۱۰ ملیونی...

اصلا فک نمیکنم بشه بد این مرد به جایی رسید به نظرم لوسه و عقده خرید و خودنمایی داره مخصوصا فروشنده پلنگ که میبینه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با درآمد کم اینارو از کجا میاره میخره؟ این سوال مهمتریه

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

اینی که میگی کلا برای زن و مرد نرمال نیست

مصرف گراییه و ناپسند

و من حس کردم این آدم ممکنه ولخرج باشه و نتونه در زندگی مشترک خرج هارو اولویت بندی کنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

خب خیلیا دیدم اینجوراگه دوست نداری قبول نکن شخصیتش اینه

نمیدونم از یه طرفم میترسم در آینده با مادرش باشیم همش

آخه بقیه خاهر بردارا هر کدوم یه ورن و ممکنه بگه مادرم با خودمون نگهداریم