2777
2789

شوهرم گوشی جدید خرید گوشی قبلیشو داد ب من توی یکی از فایل های گوشیش که خودشم نمیدونست یهو رفتم دیدم کلی عکسای ناجور با زنا و دخترای مختلف داره حتی با زنای اونجوری... عکساشونو دیدم حالم بدشد بهم گفت قبل تو بوده همش منم باهاش دوست بودمو ازدواج کردیم ولی من اون مدلی نبودم باهاش...

شهر ما کوچیکه خیلی پیش میاد دوست دخترای قبلیشو یا اون زنای.... چیزو ببینم امشب دیدم دوباره از شوهرم بدم امد اون خیلی عاشقم شده ولی من هربار اینارو میبینم حالم بهم میخوره از شوهرم

رفت واسم گوشی جدید خرید ولی چ فایده... چیزی که نبایدو دیدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی قبلا نمیدونستی؟ خیلی حس تلخیه اگر الان کاری نمیکنه بیخیال فقط ازدواجه که تعهد میاره تو ایران جا ...

نه من فکر نمیکردم رابطه داشته فکر میکردم نهایت درحد چتو اینا دوست بوده چون فالور دخترش زیاد بودن

حق داری چقد بد که دیدی ،منم اولین بار که فهمیدم شوهرم قبل من رابطه جنسی داشته خیلی ناراحت شدم مخصوصا که خودم تو سن پایین ازدواج کردم و یک دونه دوس پسرم نداشتم ،ولی کم کم کنار اومدم ،دیگه مرد هستن ،قبل ما بوده اگر الان هیزه و خیانت دیدی ناراحت شو ولی قبلا مال قبله سعی کن کنار بیای

یا عماد و من لا عماد و له