2777
2789
عنوان

ارشد خوندن یا آموزگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 109 پست
نمونه رو دلت عزیزم آخه این چه تفکریه ارشد که به کار منتهی نشه به چه کار میاد من چهار پنج ساله ارشد د ...

ارشد دانشگاه امام حسین رفتم مصاحبه 

ممکنه بعد از ارشد خوندن همونجا جذب بشم

دانشگاه عادی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی اجازه میدن برم؟

بله همکارهای ما هستن... ولی هزینه شو خودت باید بدی... البته مدیر و اداره هم باید همکاری کنن

ولی اگه بچه داری نمی ارزه به نظرم خیلی اذیت میشی

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

ارشد دانشگاه امام حسین رفتم مصاحبه ممکنه بعد از ارشد خوندن همونجا جذب بشمدانشگاه عادی نیست

احتمالات رو با چیزی که الآن داریش نسنج! قبول شدی آموزگاری رو؟ اگر بله من جای شما بودم آموزگاری رو میرفتم بعد ارشد میخوندم

احتمالات رو با چیزی که الآن داریش نسنج! قبول شدی آموزگاری رو؟ اگر بله من جای شما بودم آموزگاری رو می ...

دیگه زمانی برای ارشد خوندن نیست تا 25 سال باید هر روز صبح تا ظهر برم مدرسه 

من متولد 72،خب احساس میکنم سنم داره بالا میره هنوز یه ارشد نگرفتم خیلی ناراحت کنندس برام

نگران نباش توکل کن به خدا اگه ارشد امسال قبول شدی حتما برو . شرایط سنی هم اگر اشتباه نکنم تا ۳۶ سال بود باز هم نگاه کن . اگه قبول نشدی اون موقع برای آموزگاری تصمیم بگیر

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
نگران نباش توکل کن به خدا اگه ارشد امسال قبول شدی حتما برو . شرایط سنی هم اگر اشتباه نکنم تا ۳۶ سال ...

توکل بخدا 

فعلا که دو تا دانشگاه جامع امام حسین و جامع انقلاب دعوت به مصاحبه شدم رفتم مصاحبه دادم 

برای آموزگاری هم هنوز مشخص نیست 

نه هنوز نتایج نیومده مشخص نیست

آها اگر صد در صد قبول شدی و فرصت انتخاب بین این دو رو داشتی برو آموزگاری 

کار که داشته باشی با پشت گرمی با انگیزه‌ی مضاعف میتونی ارشد بخونی 

ولی ارشد اسمش دو سال هست 

اگر قبول نشدید همون ارشد بخونید که امکان کار هم فراهمه

توکل بخدا فعلا که دو تا دانشگاه جامع امام حسین و جامع انقلاب دعوت به مصاحبه شدم رفتم مصاحبه دادم برا ...

انشاءالله قبول میشی پس. متوسل شو به حضرت زهرا حتما بهترین ها برات رقم میخوره .

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.