2777
2789
عنوان

من چرا خابم نمیاد چیکار میکنید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 79 پست
مرسییی والا یکی از دوستام با هم باشگاه میرفتیم بهش گفتم مشکل خواب بعد ظهر و... دارم یه بسته برای ...

خب این کافئین باعث میشه نتونی درست بخابی خوشگلم 🥺

بعد اینکه بدنت عادت میکنه بهش خوب نیس 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باید ورزشای سبک کار کنم مرسی از لطفت عزیزم❤️

خواهش میکنم عزیزم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

الان تو یه تاپیک یکی گفت پوست گندمی دلم ساقه طلایی خواست 😐😐چون روش عکس گندم داره

فک کردم فقد من اینجوریم 😂😂😂😂

خب این کافئین باعث میشه نتونی درست بخابی خوشگلم 🥺بعد اینکه بدنت عادت میکنه بهش خوب نیس

بدون اون ام درست نیست  و تا العان مصرفش نکردم 

تا ساعت  ۳ و نیم یا ۴ بیدارم میخوابم تا ساعت ۶ از اونور هم ۲ خوابم تا ۶ ،۷ غروب  اصلا به هیچ کاریم  نمیرسم  بعد از ظهر رو نخوابم حس میکنم خواب شبم بهتر میشه😪😪

بدون اون ام درست نیست و تا العان مصرفش نکردم تا ساعت ۳ و نیم یا ۴ بیدارم میخوابم تا ساعت ۶ از اونو ...

عزیزم یه پیشنهاد بدم بهت

مکمل ملاتونین بخر خابتو تنظیم میکنه هرشب دو سه ساعت قبل خاب یدونه بخور 

منم بعدازظهر بخابم شب خابم نمیبره مثه امشب

شاید هم اضافه اینم بخاطر همین ریتم خوابمه والا نمیدونم یه مدت کالری شماری هم میکردم میدیدم روزانه ...

نه بخاطر خاب نیس میگناا مثلن بد میخابید چاق میشید فلان ولی من که چاق نشدم

🤣🤣🤣کاش بخوابم

ارره والا هرچی بیدار بمونیم گشنمون میشه 😭

گرم گرم وزن کم میکنم بعد تر میزنمم به همه چی😐😂😂

چقدر ماهین شما❣🌱🌱 مرسییی

ای جاااان چه انرژی مثبتیی😍😍😍

بعد نگران نباشیا ملاتونین اصلا عوارض نداره مکمله 🥺

الهی بگردم منو بچهامم هفته پیش مثل امشب افتاده بودیم رو به مرگ بودیم فقط باید دوره ی دو روزش بگذرهما ...

خدا مامانتو نگه داره واست عزیزم دستش درد نکنه ولی متاسفانه مامان من فوت شده،البته مادر شوهرم عین مامان خودمه خیلی مهربونه فقط شانس من مسافرت بودش وگرنه حداقل بچه هارو نگه میداشت ماهم الان خدارو شکر بهتریم انشالا همیشه خوب باشی عزیزم❤️🙏