2777
2789
عنوان

من چرا خابم نمیاد چیکار میکنید🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 79 پست
چراا سیلاکس خوبع ولی خب سعی کن زیاد استفاده نکنی ازش داخلش سنا داره و باعث اعتیاد روده به سنا میشه

والا من اصلا زیاد نمیخورم  هفته ای شاید یبار فست فود بخورم ولی به شدت رودم کم کاره احتمال داره اضافه وزن برای اون باشه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا تنبلی تخمدان دارم که میرم یوگا😂

خب گلم پیلاتس کار کن فوق العااادس ی فرم قشنگی به بدنت میده😍من خودم دو سال کار کردم

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

والا من اصلا زیاد نمیخورم هفته ای شاید یبار فست فود بخورم ولی به شدت رودم کم کاره احتمال داره اضافه ...

عزیزدلم قرص سیلاکس ملین هس اگه خیلی اذیتی بخور 

اضافه وزن نه دختر ربط نداره🥺

باید عادات غذاییتو درست کنی مثلن فیبر و سبزیجات زیاد بخوری

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

واقعاا منشی باشگا میگفت چربی سوزی داره نیا

نه پیلاتس قدرتی فقد به عضلاتت فرم میده من خودم دو سال پیلاتس رفتم یه کیلوام وزنم کم نشد فقد بدنم سفت شد و یکم کات شدم 

فک کن با پیلاتس من شکمم خطوط ۱۱ افتاد بازوهام فرم گرفت پاهام کات افتاد 

ولی خب باید خیلی قدرتی کار کنی 

مرسییی عزیزم از راهنماییت اگه شد ماه بعد پیلاتس رو کار میکنم

خواهش میکنم عزیزدلم تغذیه هم خیلی مهمه اگه درست غذا نخوری عضله میسوزونی 

قرص کافئین رو چند ساعت قبل تمرین بخوریم که تاثیرش بیشتر باشه؟؟

من خیلی پیشنهاد نمیکنم اینو راستش به جاش ی فنجون قهوه تلخ بخور یا ویال ال کارنیتین

ولی خب کافئین ۴۰ دقیقه قبل تمرین اوکیه 

اره ولی کلا رابطم با غذا خوب نیس☹️دبگه کاری از دستم بر نمیاد😭😂

خب اشکال نداره ولی سعی کن پروتئین مورد نیاز بدنت و تامین کنی وگرنه اصن ورزش نکن لاغر تر میشی 🥺🥺🥺

من خیلی پیشنهاد نمیکنم اینو راستش به جاش ی فنجون قهوه تلخ بخور یا ویال ال کارنیتینولی خب کافئین ۴۰ د ...

مرسییی  والا یکی از دوستام با هم باشگاه میرفتیم   بهش گفتم مشکل خواب بعد ظهر و... دارم  یه بسته برای خودش گرفته یدونه هم برای من گرفت  حالا نمیدونم مصرف کنم یا نه 👩‍🦯👩‍🦯